15 Ocak 2008 Salı

Bardağa işeme kültürü

Doktor'a gitmeyi pek sevmem. Üstünü çıkar der korkarım. o buz gibi kalp dinleme aletini sırtıma deydirip öksür der. ehem ehem yaparım sahteden. ve her doktor da anında tehşis koyar. o yüzden korkarım doktorlardan. iki ehem den bu kadar şey anlıyosa valla helal olsun derim.
Bir de bardağa işeme olayı var. idrar'dan tehşis koyuyolar. korkutucu şey bunlar.
Bugün doktor'da bu olayları yapmak zorunda kaldım.
şimdi benim gibi erkek olanlar bilir ki klozeti tutturmak bile zordur. yani en azından ben tutturamam ve hep oturağa işerim. sonra tuvalet kağıdıyla silerim. annem yine de röntgen gözleriyle fark eder. bende azar işitirim.
şimdi klozeti tutturamayan ben ufak bi bardağa nasıl işeyeyim?
-----------------------------------
burdan sonra ayıp şeyler var, 70 yaş civarındakiler okuyabilirler. geri kalanlar okumasın lütfen.
-----------------------------------
bardağı tuttum önüme, kazağımı yukarı çekip çenemle göğüsüm arasında kıstırdım, Pantolon'un düğmelerini çözüp işemeye başladım.
önce herşey yolundaydı, fakat bi süre sonra bardak çok doldu ve napıcağımı bilemedim, panikledim, çiş elime gelince bardağı yere düşürdüm. klozetin içine 1 damla bile çiş gitmedi, hepsi doktorun değerli fayansına döküldü. ve ayakkabılarıma. önce kendimden feci şekilde tiksindim. sonra "olablü olablü" diyip espri yaptım ve gülümsemeye başladım. yeri 2 rulo tuvalet kağıdı harcayarak temizledim. çişli bardağı da yıkadım.
etrafı temizledikten sonra bardağı alıp tekrar işemeyi denedim ama olmadı. çişim yoktu. kendimi kastım kastım toplam 3 damla bişey çıktı son damla da dona damladı. onu gittim doktora verdim.
biraz salak bi bakış sergiledi bana "25 dakikadır içerdesin anca bu kadar mı işedin" dercesine baktı. bende "kolaysa sen işe" dercesine ona geri baktım.

yarın kan tahlillerim gelecek. kan almasıyla birlikte başım dönmeye başladı zaten. bir daha çekap yaptıranın.....

1 yorum: