23 Mayıs 2012 Çarşamba

ve sonra ne mi oldu?

Telefon çaldı, arayan annemdi. "iyi nolsun" dedim "valla bildiğin gibi iş güç" dedim "hı hı" dedim "hee işte o saat var şimdi tivi odasında" dedim "anneannem fazla elektrik harcıyordur diye en başta fişe takmıyodu, ama senle konuştuktan sonra takmaya karar verdi, bende haftada en az 1 kere ayarlamak zorunda kalıyorum saati, çünkü elektrikler gidiyor durmadan" dedim "ama nazar değmesin, 1 haftadır elektrikler gitmiyor" diye de ekledim. Vedalaştık kapattık telefonları, oturdum laptop başına.
Dakikalar saatleri kovaladı ve akşam oldu. İnternetin bütün nimetlerinden (facebook ve blogger), Kablolu Televizyonun bütün kanallarından, Ampulün bütün gücünden yararlanarak oturmuş keyif yapıyordum ki, "çikuğğ" diye sesle birlikte elektrikler gitti. Laptop hariç herşey kapandı. Msn'de elektriklerin gittiği an zart diye çökmedi (sebebini sormayın bilmiyorum) ve ben son bir umutla açık olan konuşma penceresine "Elektrikler gitti" yazdım.

Bu olay yıllar önceydi sevgili okurlarım...

Şimdi nasıl mı oluyor?

....İnternetin bütün nimetlerinden (twitter), Kablolu Televizyonun bütün kanallarından, Ampulün bütün gücünden yararlanarak oturmuş keyif yapıyordum ki, "çikuğğ" diye sesle birlikte elektrikler gitti. Laptop hariç herşey kapandı. Bende akıllı telefonumun dokunmatik ekranından twitter'a girip "Elektrikler gitti" yazdım...

1 yorum:

  1. hahahha :D yaa eskiden farkliydi iste, teknoloji ilerledi :D

    YanıtlaSil