14 Temmuz 2009 Salı

Sıçırt

Ağır ağır yürüyordum yolda. Bir anda karnıma ağrılar girdi. Durdum. Etrafıma bakındım. Ne bir Burger King ne bir Simit sarayı. Yoktu hiç bir şey. Hızlı hızlı yürümeye başladım. basınç git gide artıyordu ve aklımdan "eğer şimdi altıma sıçarsam burdan eve nasıl giderim" düşüncesi çıkmıyordu.
En sonunda imdadıma bir McDonald's yetişti. Daldım içeri "sipariş veremeyen var mı" sesleri arasında ikişer üçer çıktım basamakları. Tam tuvalete yaklaştığımda kapının önüne şerit çektiklerini fark ettim. Yine de kapıyı ittirdim "aga acil" dedim "ya kusura bahmayın tualet dıkanmış şindi onla uğraşıyos" diye bir ses geldi. "Allah" dedim, artık dayanamaz haldeydim. Aklımdan bok hariç hiç bir şey geçmez olmuştu.
Çıktım. Sokağın karşısında simit sarayı gördüm. Işığın yeşil olmasını beklemeden koşarak karşıya geçtim. Ölseydim harbiden bok yoluna giden ilk insan olma şerefine layık olacaktım ama olmadı. Ölmedim. Simit sarayında buldum kendimi. Önümde bir genç yavaş yavaş tuvalete doğru yürüyordu. "Eğer onun önüne geçersem sadece ona ayıp olacak, geçmezsem altıma sıçtığım için cümle aleme rezil olacam" dedim ve "sikerim anasını" diyip elemanı azıcıkta iterek önüne geçtim ve tuvalete girdim. Kapıyı kilitledim. Önümü döndüm ve o manzarayla karşılaştım.
Benden önce giren biri tuvaletin her tarafını kullanmıştı. "hadi sifonu çekmemişin onu bi nevi olsa anlarım da kapağa nasıl sıçtın aga" diyip isyanımı dile getirdim kendi kendime "Şimdi burdan çıksam sırada bekleyen eleman ben yaptım sanacak, ee bu tiksinç yere de oturamam. nabıcam ben şimdi" diyip resmen götümdeki boku unutmuş bir şekilde durdum ve düşünmeye başladım. Temizlemekten başka çarem yoktu. Aldım elime tuvalet fırçasını aldım diğer elime köşede duran 1 lt ölçülü olan tuvalet sürahisini. başladım fırçalayıp yıkamaya.
Tuvaleti temizlediken sonra oturdum ama artık o bok geri kaçmıştı. Olmadı. Yapamadım.

7 yorum:

  1. igrencsin Enis...
    yok tamam insan acik sözlü olurda, bu kadar mi olur be abi...

    :))))

    komedi gibi yaa, yok böyle bir insan daha... :D

    YanıtlaSil
  2. Ulan yakında götündeki deliğin çapını da yazacaksın buraya.

    Az gelmedi bu durum başıma. Selpak olmadımı hayatta yapmam. Varsa herşekil temizliyebiliyorum.

    Bazen de klozette yaşanan benden önceki vaziyet midemi bulandırabiliyor. Bu durumda bok senin tabirinle bağırsaklara geri kaçıyor.

    YanıtlaSil
  3. ahahha benim blogdaki hela kültürü'ne enisin yorumu okumanız lazım.bok kompetanı adam .)

    YanıtlaSil
  4. ulan enis hahahah gülmekten altima sictim puahaha

    YanıtlaSil
  5. işte bir insan için ölüm kalım meselesi gibi birşey :D

    ama ne öldün ne de kaldın :D

    tam arası gibi birşey olmuş :D

    YanıtlaSil
  6. herif evde işini yapmıoki zaten . illa dışarda yapıcak

    YanıtlaSil