8 Mart 2009 Pazar

8 mart.

Feminist'ler dışında* bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.



*Neden böyle diyenler olacaktır elbet. Ömer'in feminist hocası "yok ya 8 mart dünya kadınlar günü diğer 364 gün erkeklerin dimi" diyerek karşı çıkmış bu güne. Madem istemiyosun. bende kutlamıyorum diyerekten yani.
Ayrıca kendini feminist olarak tanımlayan tam 1 arkadaşım var, ne yazık ki feministliğin ne olduğunu bilmiyor. Aslında amerikadakileri falan niye kutluyorum ki onların hali vakti zaten yerinde. TÜRK KADINININ Dünya kadınlar günü kutlu olsun bre more...

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. kadıköydeki mitinge feministlerin çıkarttığı arıza yüzünden erkekler alınmayacaktı sanırım. kadın haklarını savunmak isteyen erkeğe karşı olan kadınlar kendi haklarını nası savunuyor. gerizekalılar.

    YanıtlaSil
  3. kadın hakkı diye birşey yoktur,hakkı erkek ismidir diye, bayatlamış bişi yazmak stedim, ve sonrasında sağolasın eniscimm

    YanıtlaSil
  4. kadinlar gunu hayal urunudur, tek gercek erkeklerin gucudur.

    yemisim kadinlar gununu, 8 mart'i.

    YanıtlaSil
  5. efenim bir de bu önemli gün bildiğimiz üzre "dünya kadınlar günü" değil "dünya emekçi kadınlar" günü imiş.hem solcu hem feminist dişilerin bok yemesi hep bunlar.

    YanıtlaSil
  6. emekçi=değildirsolcu
    sağcı da emekçidir, faşist de.
    emeğin ideolojisi olmaz.

    YanıtlaSil
  7. savaşa giden erkeklerin ardından fabrikada ağır şartlarda çalışmak zorunda kalan kadınların canına tak etmiş,grev yaparlarken topluca fabrikaya kilitlenip diri diri yakılmışlar.

    Olayın özü bu. Ömer'in feminist hocası da kendisiyle çelişmiş oluyor yani.

    YanıtlaSil