22 Kasım 2008 Cumartesi

Cumayı cumartesiye bağlayan gece çalışmak iğrenç

İşyeri tadilatta olduğundan skindirik ufacık bir odada geçici olarak benzin istasyonundaki faaliyeti sürdürüyoruz. Neyse işte böyle yaklaşınca açılan uzaklaşınca kapanan otomatik camlı kapı yok o yüzden. böyle bildiğin kolu olan kapı var. kendin açıp kapatmak zorundasın.
Bunu niye anlatıyorum, anlatacağım şeyi zart diye yazarsam bunu soracaksınız, sormadan söyliyim dedim. Neyse olaya geleyim ben.
Şimdi bugün elemanın teki geldi, kapıyı açtı ve açık bıraktı. eee hava -5 derece. yanıma geldi bi sakız aldı parayı uzattı bende hesabı keserken rica ettim "lütfen şu kapıyı kapatır mısın ben para üstünü çıkarana kadar" dedim "dışarı çıkarken kapatırım" dedi "ulan arkanı dönüp kapatıcan işte" dedim "o aslında senin işin" dedi "ne yani her müşteriyi kapıda mı karşılayayım" dedim "evet o senin işin" dedi "madem benim patronum olduğunu sanıyosun, o zaman herşeyi satma zorunluluğum olmadığını da bilirsin" dedim "hö" dedi "al bu paran ver şu sakızı da satmıyorum sana bir şey" dedim "nasıl satmazsın bana bir şey, ben müşteriyim, istediğim her şeyi alırım, parayla değil mi ulan" dedi "satmıyorum kardeşim" dedim "polisi çağıracağım" dedi "dur kontörün gitmesin ben burdan çağırırım" dedim "..." dedi "siktir git" dedim "yarın seni patronuna şikayet edecem" dedi "bende babana kız kardeşiyle neden sikiştiğini sorucam" dedim ama içimden. bu o sırada yürüdü çıktı gitti kapıyı açık bıraktı. koştum kapıyı sert vurarak kapattım, ses gitsin adam ürksün diye.

4 yorum:

  1. koştum kapıyı sert vurarak kapattım, ses gitsin adam ürksün diye.

    işin gücün artislik.

    YanıtlaSil
  2. dedim dedi dedim dedi diyene kadar yekten dialog seklinde yazsana lan olayi. o dun gece usuyen ellerin yorulmamis olur boylece puhah

    YanıtlaSil
  3. Abi sen bilişim firmasında çalışmıyor muydun?

    Avrupalılar da tam kılmış... Hoş Türkiye'de de bunlardan var. Playstation cafedeydim dün. Deli gibi bir poyraz var. Dışarıda kıyamet kopuyor.Bu zat-ı muhteremler kapı kapanmasın diye yangın tüpüyle tutturmuş kafayı. Sigarayı yasakla kardeşim çok rahatsızsan ya da güzel bir havalandırma sistemi koy saatine 5 lira aldın playstationlarla. Bizim suçumuz ne ki?

    YanıtlaSil