11 Ağustos 2008 Pazartesi

Röpörtaj

Merhaba Enis öncelikle seni biraz tanıyalım? Ne zaman başladın bu işlere? Küçüklüğünde böyle miydi? kısaca biraz bahsedersen...

Valla tanıtacak aslında pek bişey yok, eylül 87de doğmuşum, okul mokul askerlik derken 20 yıl 11 ay geçmiş hemencicik. küçüklüğümde aslında hiçte böyle biri değilmişim. sessiz sakin ufak tefek birisiymişim. çoğu zaman hatta öğretmenler bile benim okula gelip gelmediğimi anlamazlarmış o kadar sessizmişim.

Peki şimdi çok mu değiştin yani?

Hayır aslında ben değiştiğimi düşünmüyorum da üzerimdeki utangaçlığı bir nevi olsun attım herhalde. Eskiden birisi gözümün içine baktığında gözlerimi kaçırırken, şimdilerde 2-3 saniye falan dayanabiliyorum.

Evet farkındayım, konuşmaya başladığımızdan beri boşluğa bakıyorsun konuşurken...

eeheihehee

Blog alemine girişinden biraz bahseder misin? nerden esti, ilk başta bu blogu açarken belli bir amaçla mı açtın. Günde ortalama 39 milyon hit bekliyor muydun?

Açıkcası blog olayına ben bi nevi günlük, can sıkıntı giderici, ve kendini tatmin etme yeri olarak görüyorum. eskiden onlarca kez günlük tutmaya çalışmıştım ama her akşam yatağımda "bugün okula gittim, sonra eve geldim, yemek yedim, playstation oynadım ve şimdi yataktayım" yazmaktan bıkıp 2-3 gün içerisinde de bitirmiştim. Tabi o günler baya bi ufaktım ve günlük olayını hakkaten günlük olarak algılayanlardandım. Bloga başladıktan 7-8 ay sonra, yani daha geçenlerde, anladım ki aslında benimki de bir nevi günlük. Meğersem günlük böyle hergün yazma zorunluluğun olan bir şey değilmiş dedim kendi kendime.
Günde 39 milyon hit'e gelecek olursak. valla açıkcası beklemiyordum. ama sağolsun sevenlerim tıklamışlar.

Peki neden bu kadar meraklısın günlük tarzı yaşadıklarını anlatmaya? veya yazmaya? sonuçta çok eski bir klişedir ki günlük tutmak aslında kızların işidir. yani baktığımızda filmlerde dizilerde hep kızların günlükleri konu olmuştur. hiç bir erkeğin günlüğü konu olmamıştır.

This is real life abi. filmde ona bakarsan o kız "maykıl'la çok iyi zikiştik" yazıyo ve babası görüyo ama hiç bir şey yapmıyor. bu mümkün mü günümüz çağında?

Yazdıklarının okunmasından memnun musun?

Abi saçma sorular sormaya başladın, memnun olmasam bloga girişi engellerdim. veya word dosyasına yazardım kendime saklardım yani.

Bu yazıklarının belli bir hedefi var mı? belli bir hedef kitleye hitap etmek istiyor musun? yoksa sadece öylesine mi yazıyorsun?

Aslında bu yazdığım herşey şifreli. çok derin anlamları ve çok karışık şifreleri var. o şifreler büyük ihtimalle ben öldükten sonra çözülecek ve çözüldükten sonra dünya tamamiyle değişecek.

Nasıl yani?

abicim benim amacım sadece kendi yazdıklarımı haftalar sonra okuyup kendi kendime gülmek o kadar.

hmm, ya enis röpörtajı burda keselim, çünkü hem sen şizofren oldun karşında benim gibi senle röpörtaj yapan birini hayal edip sallamasyon sayılarla ve cevaplarla kendini önemli biri gibi hissetmeye başladın. hemde röpörtaj boktan oldu, ilerde tekrar şizoya bağlarsan yaparız yine tamam mı canım?

ok.

8 yorum:

  1. Yazı hatalarla dolu. Dün msn'de bana Türkçe dersi vermeye kalkmıştın. Ne oldu düdük makarnası ?

    YanıtlaSil
  2. burası tdk değil yevrüm. senin yaptığın hata ama yapılmayacak bi hataydı. neydi lan?

    YanıtlaSil
  3. şu olay benımde aklıma geldiydi ama yaparsam takliye çıkar adım :))

    YanıtlaSil
  4. röportaj süper olmuş valla.. çok takdir ettim..
    sanırım bizim sana bu tarz sorular sormamızı bekledin (yada birilerinin)
    ama biz sormadık.. en sonunda sende dedin ki "ben kendim sorarımm ulenn.. ztn benim bu dünyada kime ihtiyacım oldu.. hep yalnız değilmiydim heaaa.." :D
    hihi

    YanıtlaSil
  5. msn tdk mı lan? delirtme adamı.

    YanıtlaSil
  6. Olm manyak mısınız kendi kendinize röportaj yapıyosunuz? bu da yeni adet oldu anasını satayım :D

    YanıtlaSil
  7. Anlaşılan Enis'in de bir dövüş kulübü açma zamanı celmuştuuur : )

    YanıtlaSil
  8. Bu işi Enis yaptığına göre şaşırmamak gerek.. Herşey beklerim ben kendisinden :))

    YanıtlaSil