19 Mart 2008 Çarşamba

Sinirden yastığını yedi

Apartmanında kazı çalışması yapıldığı için erkenden uyandırılan E.İ (20) sinirden yastığını yedi.
Şahıs 92 yaşın altında olduğu için ve aşırı dozda küfür ettiği için ağzını sansürlemek zorunda kaldık.


Saat 7:45 sularında büyük bir hışırtıyla uyanan E.İ. (20) kandil sabahı sinirden ana bacı söverek uyandı. Kendisi hala zengin olamadığı için hayatını 4 odalı bir apartman dairesinde geçirmek zorunda kalan E.İnan, olayla ilgili „Ben gece geç yatan, ve en az öğlene kadar uyumaya alışmış bir bünyeye sahibim, hadi öğle vaktini geçtim, ama sekize çeyrek kala da insan evinde makkap motoruyla çalışmaya başlar mı? yazıktır, ayıptır, günahtır“ dedi.
Bu röpörtaj’dan sonra evden ayrılıp kahvaltılık bir şey almaya gittiğini belirten Enis İ., eve geldiğinde hala çalışmanın devam ettiğini.
„kardeşim saat 11 oldu, ama bu komşu denilen i*ne (tövbe estağfurullah) hala duvarı deliyor, ulan 1 duvar 4 saat boyunca niye delinir, delirdiniz mi deli, del, del boske“ diye isyan etti.
Kendisinin şu an öc almak için plan yaptığı da gazetemize gelen haberler arasında.

Haber: EHA

2 yorum:

  1. Ahah once E.I ardindan E.Inan, sonra Enis I. Turk basininin ismi sansurleme komikliklerine benzemis :))

    YanıtlaSil
  2. bu anlattığının birde hafta sonu versiyonları var. Zaten tüm hafta cumartesi-pazar çekeceğim uykuyu düşünerek geçirmişim. ama cumartesi sabahın köründe kuş cıvıltıları arasında gelen matkap ve elektrik süpürgesi sesleri.. senin an......

    YanıtlaSil