15 Şubat 2008 Cuma

Ben de sevebiliyorum

İlk sevgilimdi sanırsam, en azından ilk ciddi sevgilimdi. uzaktaydı kendisi gerçi ama arada sırada o buraya geliyodu ben oraya gidiyodum görüşüyoduk. babasından korktuğum için gece "bizde kalabilirsin abimin odasında yatarsın" demesine rağmen dışarda çadır kurup uyku tulumunda yatmayı tercih ediyodum.
çok güzel ilişkimiz vardı, her attığım şut gol, her attığım pas isabetliydi. 100% istatistikle oynuyodum ilişkimde, hiç boşa hamle yapmıyordum. yaptığım herşey'de sevgilim daha çok seviyordu beni, bende onu.
14 şubat'ı ilk defa o gün ciddiye aldım, ve süpriz yapıp yanına gideyim dedim. yanına gittim beni gördü gel enis bi konuşmamız lazım dedi, iyi konuşak bea dedim, oturduk konuştuk, uzun uzun anlattı, o anlattı ben dinledim, ben de anlatmak istedim ama anlatacak şeyim yoktu, sonra o yine anlattı, ben can sıkıntımdan ezdiğim karınca için üzüldüm.
aşağı yukarı 5 dakika sürdü ve sonra "enis ben seni çok seviyorum ancak ilişkimizi burda kesmeliyim" dedi.
ben tabi şok olmuştum. çok feciydi, sevgililer günüydü, önceden anlamsız olan şey ilk defa anlam kazanacaktı. meğer harbiden anlamsızmış. sonra kalktı evine gitti, bende yürüdüm tren istasyonuna ve 23 dakika o soğukta treni bekledim, Allahtan mp3 çalarım yanımdaydı da pek sıkılmadım o kadar.
aradan baya bi süre geçti benim bi itoğluit arkadaşım yüzünden bu kız yine aklıma geldi. o gece 2 duble viski atıp kıza bir elektronik posta attım. cevap geldi, ben coştum. ama sonra yine ayrıldık, o ayrılığı başka zaman yazarım, güzel değildi o ayrılık.
ah be sevgilim, bu yazıyı okuyosan, niye terk ettin beni o gün? öss'yi kazandın da noldu? göt gibi okuyosun hala, yıllar geçti bi bitiremedin okulu. bunun cezasını da ben çektim. güzel kızdın, senin gibisini sittinsene bulamam ben bidaha.
hadi geri dön desem döner misin? üsküdar da taşların üstüne otursak sonra taşların arasından fare çıksa ve sende korkundan çığlık atsan, bende sen korktun diye sana bakıp gülsem?
beşiktaşta balıkçıların orda dolaşır mıyız? kokudan yüzünü buruştursan?
caddebostan'da çimlerin üstüne oturur'muyuz yazın o sıcağında? sonra bana delik deşik kulağını gösterip "bak şurda yer kalmış burayı da deldircem çok yakışacak buraya küpe" desen?

Not: Bu yazıyı okuyan kızlar, sakın umutsuzluğa kapılmayın, deli aşık rolü yapıyor olabilirim, ama kapım hepinize açık, benden hoşlanan bana msn adresini mail olarak göndersin, hadi göreyim sizleri bebeklerim.

6 yorum:

  1. Baslik yanlis,de ayri yazilmali :p

    YanıtlaSil
  2. Başta baya duygusal yaklaştın sandım olaya sonda yine bozmuşun, yine bir enis inan klasiği

    YanıtlaSil
  3. =D ahahahahahahaha

    güzel bir yazi..

    tebrik ederim

    YanıtlaSil
  4. Enis beni bul, sana hasta oldum.

    YanıtlaSil