3 Kasım 2007 Cumartesi

yat iç kalk iç

Dün gece geç yatınca sabah tabi erken uyanamadık, Sinan sayesinde uyandırıldım saat 11:49 da. Apar topar gel toplandık dedi. giyindim gittim, meğer içmek için toplanmışlar, iyi dedik madem geldik, daha kahvaltı etmeden içmeye başladık.
Sonra Galatasaray - Karşıyaka Basketbol maçını izlerken de baya içtik. Sonra Akşama Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var o saate kadar da içelim dedik.
Sonra maç başladı, Alkol mü Derbi mi? diye sorduk ve herkes hemfikir di...
Çıktık dışarı aldık biralarımızı, şarapı. ve gittik bişeyler yemeye (kahvaltı saati: 20:12)
Biraz da muhabbet derken evlere dağıldık ve güzelim Cumartesi gününü böyle yedik, Sinan sağolsun bi hediye getirmiş. FC Tirol zamanından (şu an takımın adı FC Wacker İnnsbruck) orjinal imzalı Wolfgang Mair Forması. süper oldu bu.
Şu an elimde bira, midem allak bullak, ama içiyorum.

He bi de aslında yazıya başlarken şu konuyu işleyecektim.
Eve gelirken otobüste en arka sırada oturuyodum, ön sıralarda tam 7 genç sevgili.
Ulan kıskanmadım değil. Kızlar yatmışlar Erkeklerin omuzlarına, Otobüsün 32 yıldır hergün vızır vızır çalışan ve arkadaşınla muhabbet ederken bağırmana sebep olan motor sesini dinliyolar romantik bi şekilde.

Herkesin solunda Kız arkadaşı otururken benim solumda bi alışveriş torbası, torbanın içinde 1 şişe şarap, 7 kutu bira...

2 yorum:

  1. Bence bir insanın sevgilisinden ziyade onun yanında birasının olması ( sen seviyosun diye diyorum ), kutsanası bi durumdur. Mesela ben sevgili denilen yaratıkları görünce zevkle ice tea'mi yudumlamama devam ediyorum bozmadan, arada bende yaratıklaşmıyormuyum? evet. ama aystimi bir halta değişmem bilader !

    YanıtlaSil
  2. abi bosverin bu isleri ya..sevgili mevgili bos isler..palavra..iki gün sonra ayrilir onlarda sen merak etme.. sen bak keyfine.. birgün bulursun elbet..heheasfsf

    YanıtlaSil