7 Mayıs 2010 Cuma

Ankaranın yolları taştan


Eveet, büyük gün geldi çattı. Yarın Ankaraya gidiyorum. Hayır arkadaşlarım, Fenerbahçe deplasmanına gitmiyorum. Zaten ne işim olur bir Galatasaraylı olarak Fener deplasmanında? Pazar günkü YÖS Sınavına gidiyorum. "İstanbul'da yok mu o sınavdan" diye soranlarınız mutlaka olacaktır. Hayır efendim, taze bitmiş. Yok. Yös sınavı ne ola ki diye soranlar da olacaktır elbet. Onu da Google amcaya sorun çok merak ediyorsanız.

Hadi bana bol şans. Size de alağsmaldık

uzaydan tek görünen semt eyüp, bunuda ömere ısmarladım. hadi bakalım

8 yorum:

  1. Bir ara ne hevesle gidip gelirdim Ankara'ya. Ciddi ciddi sevmeye de başlamıştım. Orada yaşama hayalleri bile kuruyordum. Aşk işte, herşeyi düşündürtüyor insana.

    Bu arada haritada İstanbul'dan yazan tek ilçenin Eyüp olması güzelken, Türkiye'nin Ankara üzerine yazıyor olması sanki pek doğru değil. Milletvekilleri Ankara'da konuşlanıyor olabilir ama Türkiye aslında İstanbul'dur..

    Alayına gider, kralını öper...

    YanıtlaSil
  2. Türkiye İstanbul mudur? Piuuuu.

    YanıtlaSil
  3. ona ben de takıldım da tatsızlık çıkmasın diye susuyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Türkiye İstanbul olmasa, sen iş için İstanbul'da yaşar mıydın GK?

    voodoo'yla tartışmaya girmem ama. Bir Ankaralı'nın bunu kabul etmesini düşünecek kadar salak değilim :D

    YanıtlaSil
  5. Başkent İstanbul! :):):)

    YanıtlaSil
  6. Çanakkale olmasa.. diye lafa başlamayayım istersen sayın Ömer :D

    Türkiye İstanbul dersen "İstanbul'un yerlisi Rumlar ve Ermenilerdir" klişesinden kaynaklı olarak "İstanbul Rum ve Ermenidir.Tükriye İstanbul'dur.O halde Türkiye Rum ve Ermenidir." denklemini kuracak densizler çıkabilir.Çıkarsa ben gerilirim.Gerilirsem karnım acıkır.Diyetteyim.Diyetimi bozdurmayın lan bana!

    YanıtlaSil