2 Mart 2010 Salı

Et kalmazsa veceteryanları yerim

İşten ayrıldım. 28 şubat son günümdü. Berrak başta olmak üzere burdan tekrar herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Çünküm çok güzel bir süprizle yolladılar beni. Ağlicaktım lan az daha!

Gittim ders kitaplarını aldım. Sınava da kaydımı yaptırdım. Ulan okumak harbi masraflı işmiş. kafadan kayıt kitap derken 150 kayme gitti. Neyse mayış bari ben avusturyaya gitmeden yatsın da.

He ayrıca evet 5 mart Avusturyaya uçuyorum. O tarihten sonra bu blog eski günlerine dönecektir. 22 mart dönüş tarihim. Atatürk havalimanını cehenneme çevirmek isteyen bütün dostlarıma duyurulur. Meşalelerle, pankartlarla gelin. Futbolcu geliyo sansınlar ama ben çıkıyim. "Bir Blogger hiç böyle karşılanmamıştı" başlıkları geçsin yabancı basında. Bizim Türk basını da yabancı basında ki yankılar adlı köşesine yeni malzeme bulsun.

Türk yabancı demişken. Artık kağıt üzerinde yine ecnebiyim. Türk kimliğimi yetkili makamlara teslim ettim. Birazdan gidip mavi kartımı alıcam. Tey tey üzüldüm lan yine. Neyseeeee şimdi kahvaltıya kaçıyorum. Sucuklu omlet.

3 yorum:

  1. Sen beni nasil karsiladin ki, baskalarindan seni karsilamalarini istiyorsun?

    (ne laf ettim ama?)

    YanıtlaSil
  2. Nasıl mı karşıladım? Bunu hala soruyo musun????

    YanıtlaSil
  3. Sormasa miydim lan. Cok ciddi cikisinca bir an tirsasim geldi.

    YanıtlaSil