30 Kasım 2009 Pazartesi

İnsanlar - vol. ünlüler vol. 2

Geçen Ebru Destan geldi. Sabah 6da kocaman gözlüklerini takmış. Anlamıyorum böyle ünlüyüm ama tanımasınlar triplerindeki insanları. Ama iyi biriymiş, Tümer gibi "beni tanımıyon mu" şekli yapmadı "uçuş kartınızı alabilir miyim" dediğimde "aaa tabi pardon" diyip çıkardı verdi (uçuş kartını..).
Ayrıca bu vesileyle Türk magazin basınını eleştiriyorum. Sol elinin orta parmağının işaret parmağına bakan tarafında ince bi dövmesi var. Bir şey yazıyor orda. O şifreyi nasıl çözemediniz, nasıl fark edemediniz kınıyorum sizi.

Bi de şunu söylemek istiyorum. İsmail YK'ya herkes bok atıp duruyor. evet bende sevmiyorum, evet bende tiksiniyorum kendisinden. Ama öyle zenginlik şöhret götünü kaldırmamış, bir kaç ay önce mağzamıza geldiğinde 200 euro nakit verdi, dedim "hacı bunu bozamam" - "nabcaz" dedi, dedim "bozdurmak lazım" kendisi gitti biyerden bozdurdu geldi. Çoğu o çok sevdiğimiz ünlüler "git bozdur o zaman" der. Bende dellenir anasına küfür ederim, ama İsmail YK netice de medeniyet görmüş, Almanya görmüş bir vatandaşımız. Ona daha fazla saygı duyulmasını istiyorum. Sonuçta Kliplerinde süpersonik hatunları da oynatıyo, gözümüz gönlümüz açılıyor. (bu hikayeyi daha önce de anlatmış olabilirim bilmiyorum ama yeni klibini görünce dayanamadım tekrar anlatmak istedim, anlatmadıysam da alın size karakterli bir müşteri hikayesi)

burda da vol bir var

5 yorum:

  1. alman dedin beni benden aldın enisim. anladın sen onu :))

    YanıtlaSil
  2. Medeniyet mi Almanya? Yapma Allah askina..

    YanıtlaSil
  3. Ulan Ömer seninle aynı şeyi yazacağım "pek" aklıma gelmezdi. Almanya medeniyetse Mardin kültür cumhuriyeti.

    YanıtlaSil
  4. Fabian Ernst... Adamim benim be..

    YanıtlaSil