19 Ekim 2009 Pazartesi

NEFES


634 gün bekledim. Nihayet vizyona girdi dedim. gittim, izledim. bu kadar beklediğime deydi. gidin sizde izleyin. bilhassa son yarım saati yaşayacaksınız izlerken..

8 yorum:

  1. aa cikti mi bu, ama buralara gelmez ki...
    neyse artik bi süre sonra bi sekilde bulur izleriz...

    YanıtlaSil
  2. ben dahil olmak üzere izleyen bütün arkadaşlarım beklediklerine değmediğini söyledi. (gerçi benim beklentiden ziyade nasıl olacağına dair müthiş bi merakım vardı.)

    bence, film fragmanlarda kalsa daha güzeldi bunu bilir bunu söylerim.

    YanıtlaSil
  3. Ulan gurbet, gozun kor olsun... su filmi de izleyemiyorum ya...

    YanıtlaSil
  4. @bedis
    bari benim blogu okumadığını bu kadar belli etme :)

    @ömer
    ağla oğlum ağla bu film için.

    @enis
    almışın benim smsi bloga kopyalamaşın. neyse çok sevinçliyim uğraşmıycam senle. (iş buldum la perşembe başlıyorum hehe)

    YanıtlaSil
  5. @penguen;
    daha çocuk sayılırsın. yaş itibariyle demiyorum, kafa yapısıyla alakalı bu konu. ve 100% eminim ki "çevrem" dediğin insanların hepsi senden daha da çocuktur.
    Askerlik hakkında gram fikriniz yokken, en basitinden o askerler neden bidona tüfeklerini sokuyolardı sırayla diye sorsam bilemeyecek kadar cahilken, böylesine bir film hakkında iyi bir yorumda bulunman bile abeslik olacakken, sen kalkmış üstüne o kimsenin tanımadığı ve burada bu yazıyı okuyan kimsenin de siklemeyeceği "çevrem" dediğin veletleri de arkana alarak filmi beğenmediğini söylüyorsun. bende sana koskocaman bir hasiktir çekiyorum. filmi git bidaha izle bile demiyorum. çocuklar veya daha çocuk gibi yaşayan ve bazı konularda ciddi olmasını beceremeyen insanlar bu filmi izlemesin zaten.

    not: ayrıca parantez içinde yazdığın "benim beklentiden ziyade nasıl olacağına dair müthiş merakım vardı" senin ne kadar çocuk olduğunu kanıtlar nitelikte. Müthiş bir merak'a biz kısaca beklenti diyoruz bu memlekette.

    YanıtlaSil
  6. nasıl bir filmdi bu ya..son yarım saatde olan olaylar.komutan abi,yönetmen.siz ne güzel insanlarsınız ya.bize böyle bir film verdiniz.ne iyi abilersiniz siz.dvdsinde ekstralarıda olucak di mi bunun ? oh oh ne güzel.sürekli izleyebilicem.bir gece uykum kaçıcak açıcam "bir kar yağar ince ince" diye diye izlicem bu filmi.sakın bunun devamını çekmeyin abi.bu böle kalsın bitsin.NEFES! burda bitsin.

    ve diğer yönetmenler sakın bundan gaz alıp saçma salak şeyler çekmeyin.

    YanıtlaSil
  7. meraktan cildiracagim belli ki... ulan ulan..

    YanıtlaSil
  8. ben çevrem mi dedim? neyse. evet çoğumuz yeni reşit olmuş insanlarız hatta ben hala reşit bile olamadım o derece çocuğuz yani. zeka yaşı olarak zaten ben her daim 8 yaşında olduğumdan bunda da bir sorunum yok.
    nefes hakkındaki merakım pardon merak beklenti oluyomuş çok fenaymış demek ki o yüzden o kadar şahane film bile karşılayamamış beklentimi enis. ne desen haklısın tabi kaç yaşında adamsın doğru ben unutmuşum. saygısızlık etmişim çok fazla. ki yaza yaza bitirememişsin. destanımsı. evet askerlik nedir bilmeyen izlemesin o izlemesin bu izlemesin ben de izlemeseymişim keşke.

    YanıtlaSil