17 Ekim 2009 Cumartesi

Dünyanın en ağır kanlı adamı

Herkes ondan bahsediyordu, bahsedenler bile taklidini yaparken onun kadar ağır olamıyorlar, onun kadar hareketlerinde asil olamıyorlardı. Herkes bir kere olsun dünyanın en ağır kanlı adamını görmek, yaşamak istiyorlardı.
Ve o büyük gün gelmişti. Başına geleceklerden habersiz, çocuk yola koyuldu. Hergün yaptığı işleri bir kez daha yapmak için 1 saatten fazla trafik çilesi çekti ama hiç isyan etmezdi zaten. O gün de etmedi. Gitti işine, ceketini çıkartıp kolları sıvayıp başladı çalışmaya. Aradan bir kaç saat geçmişti. Layıkıyla işini halleden çocuk onu gördü. Evet, herkesin bahsettiği, çoğu kişinin bizzat yaşama şansı bulamadığı dünyanın en ağır kanlı adamı çocuğun karşısındaydı. 7 saniye süren soru sordu çocuğa... "Buuuuu.... neeeediiiiiirr" dedi uzunca kısık bir ses tonuyla. Çocuk çok etkilenmişti. O kadar etkilenmişti ki cevap verirken ister istemez kendisi de ağırlaşmıştı... "oooo okuuuuumaaa gözlüüüğüüü beyeeeffeeendiiiii"
Çocuk dalga geçmek için değil, tamamiyle dünyanın en ağır kanlı adamının saçtığı o negatif enerjiden etkilendiğinden böyle davranıyordu. Sırf çocuk değil, dünyanın en ağır kanlı adamının dokunduğu, uğraştığı, görüştüğü herkes, herşey bir anda onun etkisinde kalıp ağırlaşıyordu. Adam'a herkesle aynı anda gelen sıcak çorba adamda saatlerce sıcak kalabiliyordu, o kadar ağırlaşıyordu ki soğumak için saatler gerekiyordu. İlk adam yürüyen merdivene biniyor, en son o iniyordu. Mekanik elektronik ne idüğü belirsiz araçları bile böyle yoldan çıkarabiliyordu. Hatta bazı profesörler tarafından istanbul trafiğinde ki sorunun ana sebebi olarak gösteriliyordu. Çünkü o ne zaman dışarı çıksa yeşil yanan ışık kırmızıya dönmek için saatler, bindiği taksi gideceği yere gidene kadar neredeyse günler harcıyordu. Şimdi de sıra çocuktaydı. Sanki kriptonit'e yaklaşmış süpermen gibi, sanki motoruna kuş uçmuş uçak gibi, sanki tribünde hemen bir arkasındaki kişinin meşale yakması sonucu kafası yanan kişi gibi acılar çekiyordu çocuk. Ama sebebini de bilmiyordu, aynı süpermenin, uçağın, veya her hafta aynı meşale yanıklarını hissetmesine rağmen yine de inatla ve büyük aşkla maçlara giden insanlar gibi sebebini bilmiyordu.
Adam çok ağır kanlı tavrılarına devam ediyordu. Çocuk hala şaşkındı. Cebinden 20 milyon çıkarttı verdi çocuğa, para üstünü aldı ve gitti.
Dünyanın en ağır kanlı adamı her an her yerde karşınıza çıkabilir. Sakın gözlerine bakmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder