31 Ağustos 2009 Pazartesi

Kupon yapmayın kupon


Şöyle bir kupon hazırlamışım. bütün malvarlığımı (8 tl) basmışım. 165 tl hedeflemişim. ama aynı akşam gececi olduğumdan maçları takip edememiştim. ben vden çıkmadan 4 maç bitmişti 1 maçta 3-0 olduğundan garantiydi. kalmıştım 3 maça. Paris St. Germain - Lille, Aalborg - Midtjylland ve Mallorca - Xerex maçlarının sonuçlarını bekliyordum.
Kerem'e mesaj attım, dedim "hacı şu 3 maçın skorlarını yazsana"

aha gelen mesaj:
şimdi yukardaki sonuçlarla bana gönderdiği sonuçlar arasındaki farkı bulun canlarım....




Evveeeettt. Mallorca 3-0 değil 2-0 yenmiş. yani maç alt bitmiş. sabah 8de işten çıktım, eve geldim, direkt parayı hesabıma aktarayım derken bakiyeme baktım. 0.41 tl... şimdi birader, ben bu kerem çocuğuna tekme tokat girişsem haksız mı olurum?

8 yorum:

  1. Oh be hakkımda bişey yazmaması güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Mallorca'yı Malaga sanmış :)

    YanıtlaSil
  3. sorumsuzluk diz boyu. ama sen haketmissin bunu. neden acaba.

    YanıtlaSil
  4. en sinir oldugum teselli bicimidir hasan'in yaptigi. siktir et enis. ulan edebilse zaten buraya yazmaz, haberin bile olmaz.

    demek ki edemiyor. bari gecmis olsun yaz bari siktir et yazana kadar da , o da eyvallah desin. simdi bu yazina bir sey diyemeyecegi gibi ustune kufretmistir bence. :D

    YanıtlaSil
  5. cevap hakkımı kullanıyorum.

    uyuyodum lan uyuyodum ben.."dırıt dırıt" ses geldi.kalktım yatağımdan siteyi filan açtım o kadar zahmete girdim ve uyku sersemi ever malaga mayorka karıştırdım..ama hatırlarsın 1 ay önce ben sana beşiktaşda dedim çok para kaybedersin bu alt üstlerle ama dinlemedin..bana kızıyosun. :S :D

    YanıtlaSil
  6. kerem kardeşime burada hak veriyorum. 35 yıllık arkadaşım bile beni yatağımdan iddaa sonuçlarına bak diye kaldıramaz. adamın çükünü keser, mahallenin sünnet çocuğuna yediririm. çok sefa pezevengisin inan, enis.

    YanıtlaSil
  7. Enis sie et. Bana sms atsan dogru sonucu alırdın haha.:D

    YanıtlaSil