14 Temmuz 2009 Salı

Do not control me

Benim odama koltuk almış annem. 5 dakka önce kapı çaldı annem açtı kapıyı dönüp bana "süpriiiiiz" dedi. Açıkcası koltuk moltuk istemiyordum ama koltuk harikaymış şimdi oturuyorum da, kıçımın ayakları kolları olsa dans eder eminim. Konu gerçi bu değil, konu koltuğu getiren elemlar.
Bu adamlar büyük ihtimal yıllardır bu işi yapıyorlardır, yani her Allahın günü elalemin evine bilimum eşya taşıyorlar. Artık hangi kapıdan nasıl geçeceklerini, hangi eşyayı nasıl taşıyacaklarını, nereye nasıl koyacaklarını çözmüşlerdir kanımca.
Annem gelmiş "şu kapıdan şöyle dönerek mi geçseydiniz acaba" "duvara dikkat köşesi duvara çarpacak gibi oldu" "ay ay bak düşürmeyin" gibi saçma ve gereksiz talimatlar verdi, beni güldürdü ama aynı zamanda gerdi. Adamlar herhalde alışmışlardır. Her gittikleri evde bu sözleri duyuyorlardır.
Yani bu olaydan hepimizin çıkarması gereken şudur ki, profesyonellerin işini profesyonellere bırakın, ama eğer o profesyonel kapıdan içeri girip sadece üşendiği için boklu ayakkabısını çıkarmakta direniyorsa tekme tokat girişin. Acımayın. Vurun ağzına.

1 yorum:

  1. "kıçımın ayakları kolları olsa dans eder eminim"

    :)))))) aahaahahahaaahaa...

    YanıtlaSil