14 Haziran 2009 Pazar

Öğrenci Seçme Sınavı

Biraz geç yazıyorum. Kusuruma bakmayın. Zaten bu sınava girecek olanlar sınavdan çıktıktan sonra bu yazıyla karşılaşacaklar. Vereceğim tavsiyeyi iş işten geçtikten sonra öğrenecekler (çünkü şu an yerel saatler 9:26yı göstermekte). Ama sıkı takipçilerim geçen yıl verdiğim tavsiyeyi hatırlayıp bu sene ona göre hazırlanmışlardır ve eminim ki başarıyla geçecekler bu sınavı.

Neyse geçen yılki şu yazımdan sonra Milli eğtim bakanlığı götü silgili kalemi olmayanları sınava almama kararı almış. Ona göre, bu yıl şekil olsun diye aslen kurşun kalem olup kendini tükenmez kalem zanneden zamazingolarla sınava girenler seneye YeGeSe'ye mutlaka bu kalemle girsinler. İş bu kaleme bakıyor gençler, yok 10 ay çalıştım 1 milyar test çözdüm diyenler olacaktır ama kaleminizin götünde silgi yoksa yazık olmuş on ayınıza.

Hadi başarılar.




Not: geçen seneki yazımı ararken geçen yıl haziran ayında yazdığım şeylere baktımda, anasını sikeyim avrupa kupası geçeli 1 yıl olmuş lan!?!?!

2 yorum:

  1. ay yorumumu gördüm eski yazıda :S:S
    seneye demişim. :S
    sınav kalemim vardı eskiz kalemlerden. anneme dedim bu bozulmaz sene başından beri kullanıyorum diye ama yanıma 2 tane kurşun verdi vay anam uçlu bozulurmuş. belli mi olurmuş. neyse çıktım sınavdan malumun. bilmiyorum nasıl geçti temmuzda görücem nasıl geçtiğini. cevaplara bakma niyetinde değilim. edebiyat sorularında emeği geçenlerin ellerinden öpüyorum. sos2 de ezber üstüne ezber edebiyatta niye ezber yoktu lan!!!

    YanıtlaSil
  2. mat2nin aq :) 2 saatime tecavuz etti o bolum :)

    YanıtlaSil