1 Nisan 2009 Çarşamba

Ne istiyorsun?

Galiba biri bana beddua etti, o kişinin Allah te belasını versin.

Sevdiceğimden 3 gündür haber alamıyorum, yüreğim yanıyor (bkz: dünkü yazı).
Stada kadar gidiyorum Türkiye - İspanya maçını izlemek için, turnikelere kadar gelip bilet yok diye cop çekiliyor.
Eve gideyim diyorum, otobüs burnumun dibinden kaçıyor, peşinden koşuyorum, ibne şöför kırmızıda bile durmadan devam ediyor.

Hayattan darbe üstüne darbe yiyorum.
Bu yüzden bir süre yazmayabilirim, belki de yazarım, ne bileyim ya moralim çok bozuk. (aha eve geldiğim ve tv yi açtığım an gol attığımız aklıma geldi, galiba şansım dönüyor)


Maçtan sonra gelen edit:
ı ıh, hayat taşşağını geçmeye devam ediyor.......

4 yorum:

  1. Olur boyle arada kanka, duzelir her sey. Bu maci kazanalim arkasi gelecek. Yalniz her sey duzelir derken, dediklerim umarim Galatasaray'i sezon sonuna kadar kapsamayacak :D

    YanıtlaSil
  2. 4 sene mi oldu biz tanışalı yoksa 3 müydü.. neyse işte kaç senedir olmayan şeyler oluyo sana. aslında şu anki halini bile tam bilmiyorum öncekinden daha fenadır belki bi mevzu daha atlattık "biz" ve bu kadar değildi ondaki acı sanki. yada ben o kadar kaale mi almamıştım bilmiyorum ama şu 2-3 gündür cidden üzülüyorum lan. demin dedin ya zılgıt becderiyon mu diye. ulan keşke çekebilsem telefonda bağırırım lan. yeter ki sen gül. ayrıca normalde kafa kazıtma olayını msnde olsa olsa geyik amaçlı yazan sen, şimdi yalnızlığın adına yazıyorsun. noluyo lan. bi sn umut sarıkaya geldi aklıma. montla sıç evet evet.

    YanıtlaSil
  3. Olur böyle zamanlar. Takma hiçbirşeyi. Bak bende geçen hafta kafayı sıyırdım, 2 yıllık blog arşivini sildim, kendimi çizdim.. v.s
    Sonuç: şimdi köpek gibi pişmanım..

    YanıtlaSil
  4. a.k hersey üst üste mi gelir hayatta?

    YanıtlaSil