16 Mart 2009 Pazartesi

Mini mini bir mim

Voodoo beni mimlemiş. Konuyu önce hiç mi hiç anlamadım. sonra ordan başkasına ondan da mim'i başlatana kadar geri gittim. uzun uzun yazmışlar... Okudum. Konuyu çözdüm.
Siz de benim gibi vudu'ya ordan başkasına ordan yine bir başkasına gidip kastırmayın diye konuyu açık açık yazıyorum (..to criticize voodoo..)

Konu:
Kocaman Blog aleminde takip ettiğiniz hangi kişilerle sevişmek isterdiniz?

Şimdi, herkes bi şekilde başı bağlı olduğu için diken üstünde yazmışlar, mim'i başlatan dahil. Capon hatununun fotosunu koymuş ve ben bunla yatmak isterim yazmış. Olmaz başkan öyle şeyler. (..to criticize 'japanese-nude-sex-porn-video-FAN'..) Delikanlı adam takip ettiği veya takip edildiği kişileri söylemeli. Yoksa bizimde başımız bağlı (şu 'başım bağlı' lafına da ayar olmaya başladım..) ve bende kiminle çatır çatır sevişmek istediğimi yazardım, ama bendeki olay şu ki zaten topu topu 10-15 blog takip ediyorum, bunların 8-9 tanesi futbol blogu. Yani karşı cinsten toplasan 3 blogçu çıkar. Ha onlarla sevişir misin diye sorsalar "hayhay" derim ama şimdi benim canım sevgilim buraları okuduktan sonra bana ne der? (delikanlılıkta bi'yere kadar be kardeşlerim) Ben ona ne derim? - 'Ben onlarla sadece masuscuktan sevişcem yau'
Öyle şey yok!!

Ama mim'i yerine getirmek için karşı cinsten yazılarını ve blogunu sevdiğim kişileri mimleyeyim bende.

Karşı cins: Voodoo, Beril ve Margo
Kız olsam verirdim: Ömer, Eren, Acme, Biggins (yengeye saygılar abi)
Kız olsalar skerdim: Yiğit, Safa
Hiç bir şekilde ilişkiye girmezdim ama yine de mimliyorum: Zajebişçie

18 yorum:

  1. müdür lafı geçirmişsin de bi sor neden :) ben mimi 'tarzını sevdiğiniz karşı cins yazarlar' olarak yazmayı tercih ettim -diğer türlüsü beyime ayıp- o yüzden aslını yazmadım. bir de bu aralar herkes bu mimi konuşuyor çok önemli bir meseleymiş gibi o yüzden herkesin haberi vardır diye düşündüm. yengeye saygılar.

    YanıtlaSil
  2. şimdi o listede gördüğüm kadarı ile gk yazmıyo ben götü kurtarmış mı sayayım kendimi?

    YanıtlaSil
  3. senin blogu bozmak istemedim, kalecilerle ilgili güzel yazıyosun sen. şimdi karıya kıza girersen çıkamazsın bu işten. o yüzden evet götü kurtardın, şimdi onlar düşünsün.

    YanıtlaSil
  4. canım eniscim benim. gel ben sana böylede veririm

    YanıtlaSil
  5. Ömer'e bende verirdim lan şimdi aklıma geldi onu da söyliyim.

    YanıtlaSil
  6. bende vodoo'nun yazısını okuyup fark ettim böyle bir mim olduğunu,böyle gereksiz bir muhabbet için yazı yazmayacağımı şimdiden bilmeni isterim eniscim..
    mimi kim başlattı bilmiorum ama şaçmalamanında bu kadarı, bir bu işin içine sokmamıştınız seksi..
    aman eksik kalmasın diye düşündü sanırım başlatan da..
    herkesin kendi fikridir..
    hürmetler.

    YanıtlaSil
  7. Puhaha ulan bu ne biçim bir olaydır. Kardeşim benim ya, çok cömert.. Ulan Enis kız olsan kara-kuru birşey olsan yine de isteğini yerine getirirdim. Vatan sağolsun.. :)))))

    Bu arada Ömer yok daha piyasada.. Seninle sevişmek ile ilgili yorumunu merak ediyorum Ömer'in.. :))

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. abi sirf sen enis degil kara kuru olmasina ragmen kimseyi affetmiyorsundur...

    Olaya gelince;
    Ikinci kategoride olmak iki nedenden dolayi mutluluk verici. 1-) Ben en nihayetinde yazin Enis ile bol bol bulusacak bir insanim. Her seferinde gotu basi kollamak cok slklntl verirdi. Oyle bir derdim yok su an bu kategori itibariyle. ("kiz olsa" yazmissin ama dunyanin binbir turlu hali var) 2-) Safa ile ayni kategoride olmak cok koyardi (duzgun anlamda dusunun lutfen bu cumleyi) bana. Hem onunla ayri kategorideyim, hem de Izmir'in bickin delikanlilarindan ve yakisiklilarindan Biggins reis ile ayni kategorideyim. Bu cok mutluluk verici. (buradan da kotu bir anlam cikmayin, dunya ahiret abimdir kendisi :D) Bunun icin "kotunun iyisi" diyorum Enis ile sevisme fikrine. (ne diyorum lan ben?)

    Yalniz ben bu yaziyi yazmadan 5-10dk once msn'de bir pencere karisikligi yasadim ve o sirada konu bu yaziydi (Enisle konusuyordum). O kaza + bu yorumdan sonra Allah'tan tek dilegim bu konunun daha fazla uzamadan kapanmasi :D kazasiz belasiz, ustumuze bir sifat yapistirilmadan atlatirsak bunu, bana karada havada olum yok artik...

    YanıtlaSil
  10. @GK, olm benim ozelligim nedir lan? cidden merak ettim.

    insanoglu'ndaki su "begenildiginde ki mutluluk hissi" cidden kotu bisey olabiliyor bazen. insan sunu merak eder mi, bununla mutlu olur mu anasini satiim...

    YanıtlaSil
  11. Ömer,
    "Enis ile sevişme fikri" cümlesi sabah sabah bitirdi beni :))

    Bu post, blog aleminin en baba postları kategarosinde bundan böyle 1 numaradır benim için..

    YanıtlaSil
  12. Ömercim sana olan genel ilginin sebebini bilmiyorum,şahsen ben grup psikolojisinden hareketle Ömer'e verirdim dedim,zira herkesin veresi var sana.Benim neyim eksik lan bende veririm.Yani verirdim.

    YanıtlaSil
  13. puhahaha :D
    erkeklerin şu kız olsan verirdim olayına hastayım :D ama ben şunu da biliyorum ki kız olsanız hiç bişey yapmazdınız -olayın tamamen bence'si :D- ha bide davulun sesi uzaktan hoş gelir mi ne öyle bi laf vardı :D

    YanıtlaSil
  14. gördüm velakin butip şeylere girmemeyi tercih ediyorum. aramızdaki ilişkinin seviyesini koruduğun için teşekkür ederim.

    yazar arkadaşlarını gaza getirmeye çalışıyor: "peste koymak" terimi seksüelite dışında pek tabii, onda her daim.

    YanıtlaSil
  15. ulan pezevenk, bana niye vermiyonda bana geçiriyon. bi ibneliğimizimi gördün de skerdim diyon. anlamadım arkadaş ben bu işi. sakalları uzatıyorum ben hoca bu iş böyle olmıcaki, hayır kaşta var ortada fazladan niye böyle oldu şimdi anlamadımki....

    YanıtlaSil
  16. he ayrıca, ben ömere vermem. amma meraklıymışsınız ömere ulan :D

    YanıtlaSil
  17. tabii olm herkes sen mi "ibra mi omer mi" denilince ibra desin. adam catir catir "omer" diyor. blogunda bile yazmis. digeri de yorum kisminda tasdiklemis. catla patla (ulan havamizi attigimiz konuya bak anasini satiim)

    safa, her sey yesil dekoseli capri'n ile basladi... aman dekoseliii canim dekoseliii

    YanıtlaSil
  18. safa, 16.yorumu senin yapmanin bir tesaduf oldugunu dusunmeliyiz ayrica? hayir 15'i atmisken, hizini alamayip 16'yi da sen atmissin filan... ne bilim tuhaf geldi. :D

    YanıtlaSil