22 Mart 2009 Pazar

Galatasaray Tribünü


"Yok Galatasaray tribünü bitmiş, baksana bağırmıyorlar" ... "yok oğlum bu Galatasaray tribününde iş yok" ... "Ne hale gelmiş koskoca Galatasaray tribünü" vs. bu ve bunun gibi yorumlar son bir kaç senede çok sık yapılmaya başlandı, hem rakip tarafından hemde Galatasaraylıların kendisinden. Bugün Galatasaray - Eskişehir maçında tribün bağırmamış olabilir, coşmamış olabilir, takımı gaza getirmemiş olabilir.

Hayır arkadaşım...
Hiçte bitmedi Galatasaray tribünü..
Hatta iddia ediyorum ki Türkiye genelindeki en ayık tribün Galatasaray tribünüdür..
Bombok oynayan takımda savaşan 2 kişiyi fark edip sikindirik maçtan sonra tribüne "Arda Emre el ele" diye çağıran tribün Galatasaray tribünüdür..
Bu olayı hiç bir takım taraftarı gerçekleştiremez..
Kimse de o kapasite yok..

Galatasaray tribünü hiç olmadığı kadar iyi demiyorum, ama Galatasaray tribünü bitmedi, kolay kolayda bitiremezsiniz.

7 yorum:

  1. kemik tayfayı bilemem de istanbulun göbeğinde 3 büyük klüpten biri maç yaptığında o stadın minimum 20-25 bin çekmesi farz gibi geliyo bana.bugün 17bin kişi ya vardı ya yoktu.acı bi durum.

    YanıtlaSil
  2. 17 bin olduğunu bile zannetmiyorum. arda ve emre konusunda haklısın, ayıklık konusunda da haklısın enisim. ama bizim tribün is over. hem de "çoktan".

    YanıtlaSil
  3. Yagiz sen yaklasik 1 hafta once bana kendi blogundaki yorumunda "Galatasaray taraftarının avrupa maçlarındaki performansı ortada. Koreografi kısmına ise hiç değinmiyorum. Avrupanın en iyi 3'ünde "rahatlıkla" olduğumuzu düşünüyorum." dememis miydin? Simdi burada boyle yazmissin. Anlamadim, bitmis haliniz bile mi Avrupa'da ilk 3'e giriyor? Yoksa gecmiste yaptiklariniz mi sizi hala Avrupa'da ilk 3'e sokuyor? Veyahut bu cevaplardaki farklilik "karsidaki Besiktasli ise tribununu ov, Galatasarayli ise gercekleri konus" gibi bir mantalitenin mi urunu?

    YanıtlaSil
  4. "Galatasaray taraftarının avrupa maçlarındaki performansı" ile türkiye maçlarındaki performansını kendin ayıramıyormusun? Sırf soru sormak yada günümüz gençliğini muhalif tutumunu göstermek için yazmışsın. "Hala" diye bişey de yoktur. Bak koskoca Messi "hala" bizim uefa kupasından bahsediyor. Bir tribün ya avrupa ligi / türk ligi olarak ikiye ayrılır ve sorgulanır yada tümü olarak. Bizim tribünün tsl maçlarındaki performansı yerlerde. Avrupa maçlarında ise bambaşkayız. Başka soru?

    YanıtlaSil
  5. Yok baska soru, ben aldim alacagimi. Sagolasin.

    YanıtlaSil
  6. O 2 oyuncuyu çağırmak, neyin göstergesi. Bence bir çok şeyin ama aralarında iyi klasmanına alınacak bir şey göremiyorum. Benim kafamda düpedüz goygoyculuktur o hareket. O adamlar, o andan sonra diğer arkadaşlarının yanına gidecek bu bilinmiyor mu, elbet biliniyor ama işte, neyse.. Uzatmanın anlamı yok. Tribünün bitme durumuyla ilgili bir yorum yapmayacağım, çok ta ilgilenmiyorum gerçi.

    Çok melankolik bir yazı olmuş, ama çok keşke kullanabiliyoruz işte. Keşke, keşke daha çok şey yapabilsek, keşke daha çok olsak.


    Bir ipin ucundan 2 gram tutmamış, sonra gelip orada burada, bu tribün bitmiştir diyenlerinde Allah bin türlü belasını versin..

    YanıtlaSil
  7. Ünlü bir cin atasözü der ki:

    "Wer früher stirbt ist länger tot, aber die Legende stribt nie"

    :roll:

    YanıtlaSil