19 Kasım 2008 Çarşamba

Özgür için Adalet !


3 gündür yazıp yazıp siliyorum.
Aklımdan aslında kelimeler akıyor. Bir yandan içimde hiç tanımadığım, görmediğim ama yine de ortak noktam olan bir insan, bir yaşıtım için şu sıralar hissettiklerim. Diğer yandan bu ortak noktamız olan şeyi anlamayan insanlara duyduğum kin ve öfkenin duygusu. İkiside şu son 3 gündür o kadar üst düzeyde ki yazacak şey bulamıyorum. Forumlarda onun için açılan başlıklara bile sadece 'başımız sağolsun' yazabildim. Sanki bir dostumu, bir arkadaşımı kaybetmiş gibiyim. Durgunum.
Gerek Avusturya da olsun gerekse Türkiye de olsun gittiğim onlarca deplasman aklımdan çıkmıyor. "ulan aynı yoldayız aslında" diyip duruyorum kendi kendime.
Arkadaş geliyor "oğlum ama orayı yakıp yıkmışlar lan" diyor. Tribüncülükle alakası yok biliyorum, yine de çıldırıyorum. "keşke orda olsaydım da Özgür'ü vuranı ellerimle, yumruklarımla öldürebilseydim" diyorum. Bu Özgür'ü geri getirmeyecek. Şu an benim gibi Tribüne bağlı olan insanların hissetiklerini değiştirmeyecek biliyorum ama Adalet istiyorum. Özgür için Adalet istiyorum. Eğer Türkiyedeki adalet sistemi gelecek bir kaç saat içinde değişmezse o şeref yoksunu katil tez zamanda yine dışarda olacak, büyük ihtimal yine kaçak şekilde benzin istasyonu işletecek, belki bir başka kardeşimizin ölümüne sebep olacak.
Türkiyedeki adalet sistemine malesef güvenim olmadığı için ellerimle acı çektire çektire öldürmek istiyorum o haini.

Tribüncüler Terörist değil!
Taraftarlar potansiyel suçlu değil!
Tek isteğim Adalet!
Özgür için Adalet!

1 yorum:

  1. Ne yazik ki kanunlarimiz, cezalarimiz yigdirmaktan cok, bir daha yapabilirsiniz dedirttiriyor boylelerine. Ara ara cikan aflari hic hesaba katmiyorum. Bir de onlar var. Kim ne derse desin giden gencecik canlara oluyor, geride kalanlar bir sekilde yirtiyor. Ben boyle durumun...

    Biz tribuncu degiliz de, bunu boyle kabul etmek birilerinin isine gelmiyor. Haber yapma sanslari kalmayacak cunku. Dolayisiyla bok at izi kalsin mantigi hepsinde ileride de mevcut olacak. Allah onlari da bildigi gibi yapsin.

    YanıtlaSil