14 Kasım 2008 Cuma

Ne biçim insanlarsınız lan siz?

Tiryaki yazımı yayınladıktan sonra "sanadiyorumbiraderkapanmasın.blogspot.com" diye blog açılır, imza kapanyası başlatılır, commentlerde milyonlar blogu bırakmamam için bana destek mesajları gönderir, bütün bunlar olduktan sonra da "şaka yaptım" diye yazı yazar ve herkesin tekrar mutlu olmasını sağlarım diye düşünüyordum ama gerçekler öyle değilmiş ahbap.!. Bi Voodoo girl kapatma seviyorum burayı dedi. O olmasa valla saniye durmam lan buralarda!

Halinize bakın, utanın !!

Not: @Biggins; porno blogu pek yakında.

6 yorum:

  1. "o olmasa valla saniye durmam lan buralarda" cumlesinden sonra, sirf aninda gidecek misin, yoksa lafini mi yiyeceksin gormek icin, veyahut gitmezsen dalga gecebilme hakkini elde edebilmek icin, voodoogirl ile en kisa surede gorusmelere baslayacagim. 3-5 gune kalmaz o da burayi kapatabilecegini yazarsa, hic sasirma kanka. cok ciddiyim.

    YanıtlaSil
  2. Bence sözlerine dikkat et dostum! milyonlarca hayranım kanadaya akıp seni bu sözlerin yüzünden dövebilir.

    YanıtlaSil
  3. seni nasil etkim altina aldiysam, onlari da alirim kocum. (bkz: iki dk once "ahbap" diyisim ve iki dk sonra yazinda "ahbap" kelimesini kullanman, farkima var, gucume inan, titre ve kendine gel kocum!)

    YanıtlaSil
  4. benim için kavga etmeyin, enis yiğidim elini kana bulama!

    YanıtlaSil
  5. ulan. "kapatmana da hiç gerek yok." dememiş miyim ben. demişim. hasbinallah.

    YanıtlaSil
  6. ohoo, gorusmeler baslamadan bitmis. feci bir hayranlik durumu soz konusu burada. tamam lan kapatmazsan kapatma. nasilsa 1-2 aya kadar turkiye'den erisimi kapatirlar yine, nihaha (kotu insan gulusu)

    YanıtlaSil