7 Kasım 2008 Cuma

Meşale yasssahhh


Şimdi meşale sadece ülkemizde mi yasak. Uefa da mı yasaklıyor? tam bilmiyorum. Ama uefa yasaklıyorsa sitesine neden böyle fotoğraf koymuş, ben tahrik oldum gelecek maç yakıcam 2-3 tane.
Bence uefa yasaklamıyordur lan. bizim sikindirik federasyon, valilik, zartlık zurtluk kombinasyonu sonucunda çıkan tırto yasalardan biridir herhalde. Çünkü sahaya atılmadıktan sonra yakılmasında ne gibi bir sakınca var? bence zaten uefa sahaya atılmasına ceza veriyor. zaten bi bizim ülke direkt her boku abartmak zorunda. götelekler yaaaa o meşale kıçında patlar inşallah. (yasayı savunan herkesin götü yansın)

8 yorum:

  1. valla o kadar ozledik ki, eses-fener macindaki tepkimi bile biliyorsun mesaleler yakilinca. kim yakarsa yaksin, allah razi olsun diyorum artik ne diyim.

    YanıtlaSil
  2. ulan kim yakarsa yaksin Allah razi olsun diyorum artik diyorum,sen tepkiyi soruyorsun. aliskin degilsin tabii sizi ovmeme, bunye kabullenemedi cumlelerimi :D

    sevindim/begendim, guzel goruntuydu.

    YanıtlaSil
  3. Hayır, şaşırdım da ondan. Kıyamet alameti lan bu. Valla..

    YanıtlaSil
  4. şu son "kendimizi küçümsüyoruz" temalı yazınla ne güzel çelişmiş bu yazı.

    YanıtlaSil
  5. hayır aksine çokta uyumlu olmuş. uefa yasak koyuyo uefa nın söylediği "sahaya aatılması yasak" biz direkt herşeyi yasaklıyoruz. bu da bir nevi kendimizi küçük görmekten ötürü gelen bir şey.

    yabancılar bizi sevsin... aha bu da öyle yasalardan biri, yabancılar için yapılmış yabancıların bile uygulamadığı bir yasa(k)

    YanıtlaSil
  6. yazında kendi ülkenin kurumlarını küçümsemişsin kastım o idi.

    YanıtlaSil