14 Ekim 2008 Salı

beni uyandırmayın

Enis osura osura uyurken kapının zili çalar. Enis duymaz. Zil bu sefer daha uzun çalar. Enis "hmmpfff mmpfhfh" diye gözlerini yavaş yavaş açar. Rüyasında Heidi Klum'la öpüşürken Heidi'nin burnundan çıkan kapı zili sesini sorgularken kapı 3 kez çalar ve kafasındaki bütün soru işaretleri yok olur.
Saat sabahın 8:55'idir ve Enis 8e doğru yeni yatağa girdiğinden kırmızı gözlerle ve göbek deliğine kadar çekilmiş boxer'ıyla kapıya doğru ilerler. Kapıyı açar. Karşısında 2 kişi sırıtmaktadır. "Günaydın, Biz Yehova'nın Şahitlerinden ....." derlerken "Müslümanım" der Enis. "Önemli değil" cevabıyla karşılaşır. Enis kapıyı suratlarına kapatmak isterken eleman ayağını kapının arasına sıkıştırır ve "lütfen bizi önce bir dinleyin, siz de huzura kavuşacaksınız" der. Enis hem uykusunun bölünmesinden, hemde zaten Yehova'nın şahitlerine kıl olduğundan kapıyı tekrar açar ve tüm gücüyle kapıyı hızla kapatır. Adeta uçurur kapıyı. Adam doğal olarak ayağını o hızla çekemediğinden adamın ayağı sıkışır. Kapıyla tecavüz etmiştir Enis. Adam acıdan bağırmaya başlar. Adam bağırırken Enis almanca (tirol şivesiyle) "i schwörs da, wenn du noamal sowas versuchsch fick i di samt deiner verficktn sekte, du schwuler krüppel du" der. Yani "Yemin ediyorum ki, bir daha böyle bir şey denersen sikilmiş tarikatınla beraber seni de sikerim, seni ibne (krüppel ne bilmiyorum) seni" der.
Enis kapıyı kapatır, Laptop'unu açar, ve bu satırları yazmaya başlar.
Enis şimdi tekrar uyuyacaktır, eğer rahatsız eden olursa, o kişinin ayağına değil götüne sokacaktır kapıyı.

İyi sabahlar.

9 yorum:

  1. ahahah patamada son nokta :D

    YanıtlaSil
  2. vay ipnetorlar! az bile yapmışsın.

    YanıtlaSil
  3. kazara bunlardan 15dk sonra, ben gelsem kapina, tum innsbruck'u tavaf ettirceksin demek ki :D (hani ben evini biliyorum ya,hani tivoli stadinin etrafinda dolascaktim, uzzuunnnn bi bina aricaktim ya)

    YanıtlaSil
  4. kanka şerefsizim manyak güldüm son kısım şahane olmuş lan :D al kapıyı anasının şeyine sok hatta kanka

    YanıtlaSil
  5. Hiç sevmiyorum şunları ya. Enis Krüppel 'özürlü' mü acaba?

    YanıtlaSil
  6. Bomba olmuş, saat gecenin 2:30'u ben niye gülüyorum bu satte :)

    YanıtlaSil
  7. iyi yapmışın Enis.Seni uyandıranın vay haline :)

    YanıtlaSil
  8. "seni ibne seni" türk küfür tarihine geçer.

    YanıtlaSil