6 Ekim 2008 Pazartesi

Skype

Arkadaş "işte skype'da dolanıyorum ben, günde 10 tanımadık kişi arıyo beni, muhabbet falan konuşuyoruz çet yapıyoruz, bi keresinde harika bi hatun bile düştü" dedi. Bende eve geldim yükledim. 2 saat oldu kimse yazmıyor. kimse aramıyor.

Aranızda skype kullanan var mı? nasıl çalışır bu zamazingo?

3 yorum:

  1. ben kullanyıorum.
    kredi kartın ya da paypalla kontör yüklüyorsun, sonra dünyanın her yanına çok ucuza tel açıp sms atabiliyorsun. misal ben türkcell kullanan babamı dakikası 0,173 euroya arıyorum. ki bazı ülkelerin sabit telefonlarına sınırsız konuşma olayı var, mesela avrupanın her yerine aylık 3 euroya sınırsız arama yapabiliyorsun sabit hat olduğu sürece. ben ilk aldığımda bir heyecanla aldım o paketten 3 aylık, 3 hafta olacak hiçbir sabit hattı aramadım, aramam da herhalde. bu pakette türkiye yok bu arada. bizde olsa boku çıkar çünkü.

    onun dışında aynı msn gibi, eğer karşıdakinin skype ı varsa ister yazışarak ister konuşarak ister görüntülü arama yapabiliyorsun beleşe, hatta konferansa da dönüştürebiliyorsun.

    skype halkal ilişkiler departmanına mı başvursam ?

    YanıtlaSil
  2. skypeı beni aramak içinde kullanabilirsin. :laylaylom:

    YanıtlaSil
  3. "skype me" modunda isen,kullanıcı adın da bariz bir şekilde erkek (örn:hasan,hüseyin,süleyman) ismi değil ise sapık ruhlu vatandaşlar "aha karıdır lan bu" umudu ile arıyor.


    Hem aradık hem arandık ordan biliyorum.

    YanıtlaSil