30 Eylül 2008 Salı

Berbere gidiyorum ben

İrlandalıların müthiş bar'ında bira içiyorduk. Irish pub. Halil'in saçları da uzundu o günler. Halil'in saçları da kıvırcık olduğundan bonus gibi saçları oluyodu, ilk uzattığı zamanlar süpersonik gözüküyordu saçları fakat zamanla sevmemeye başladım saçlarını. Kendisine de söyledim "kanka kes şunları, nolur kes şunları, hadi kes şunları, kessene baaa" diye.
O akşam içerken "tamam kesicem" dedi "tamam kes" dedim "ama sezon bitsin öyle" dedi "bende tamam 11 mayıs günü keseceksin o zaman" dedim "fakaatttt" dedi ben içimden "öff kesin bi şartı var" dedim. Aynen de öyleydi. "Sende uzatacaksın o zaman saçlarını" dedi bana "iyi" dedim. "peki iddia mı bu şimdi yani" dedim "heaa" dedi "vay" dedim "hay" dedi "noldu" dedim "üstüme bira döküldü" dedi.
İddia'nın ne olacağını tartışmaya gelmişti konu ve evet uzun uğraşlar sonucu bu tırto, hiç bir işe yaramayan iddia'yı zevkli hale dönüştürmeyi başarmıştık. evet artık gurur meselesi değil, resmen nevizade de 1 gece yeme içme davetiyeli bir meseleye dönmüştü olay. o kadarla kalmamış kaybeden hem diğerini davet edecek hemde aynı gece kendisi hiç bir şey yiyip içmeyecek maddesi de eklemiştik. Bira'nın verdiği rahatlık mıdır? yoksa eaaa zamanında uzattıydım yine uzatırım düşüncesi midir bilmiyorum anında kabul ettim.
11 mayıs geldi çattı, Şampiyonluk maçı için stada gittim, hayatımda hiç bir maçta bu kadar güldüğümü hatırlamam. ertesi gün halilin saçlar gitmiş. ben sonradan gördüm. mutlu oldum sevindim. babam dedi ki "ooo halil adama benzemişsin" evet Halil'in süpersonik bonus saçları gitmiş yerine Memati saçı gelmişti.
Ben ise uzatmaya başlamıştım. Günler geçti aylar geçti, saçım iyice boka benzedi, jöle sürdüm güzel oldu, kız arkadaşım beğenmedi beni terk etti. Ama ben aldırmadım, burun deliklerime sokabilecek kadar uzamıştı saçlarım çünkü ortada önemli bir mevzu vardı. İddiamız. Saçlarımdan da şaka maka baya sıkılmıştım son dönemlerde, sonra çaktırmadan Halil'ciğime bi kestireceğimi söyleyeyim dedim "Kestirme be oğlum, valla sana uzun daha çok yakışıyor" dedi "Kanka sıkıldım valla" dedim "iyi sen bilirsin" dedi. Baktım İddia'yı unutmuş.
Ertesi gün Halil bize geldi "hadi ben gidiyim" dedi, "iyi seni bırakırım eve, zaten saçları kestirmeye gidecem" dedim "tamam" dedi. Ben odamda hazırlanırken o kapıya yöneldi. Annem "İddia varmış, ondan kestirmemiş enis, ama artık kestircem diyo, sen ne diyosun" dedi, içerde beynimden vurulmuşa döndüm, çıldırdım resmen. Annem tarafından sırtımdan vurulmuştum. Halil ise "yoo benle öyle iddiaya girmedi, belki başkasıyla girmiştir" dedi. Odamda ise son dakika da gol yiyip aynı dakika da gol attığımız hırvatistan maçındaki gibi mutlu olmuştum. Sevinç gösterileri sergiliyordum Semih gibi, aynaya bakıp sus işareti yapıyordum ki "Eniiis hadi olm" diye ses geldi. Halil'i evine bıraktım, Saçlarımı kestirmeye gittim.

10 yorum:

  1. Halil burayi okumuyor mu? Zaman asimina ugradiysa iddia,o ayri tabi :) ya da sen cok ictin de, Halil'in saclari uzerine baska biriyle mi iddiaya girdin?

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. saçlarının her iki halide berbat.. halilinkide ayrı bir zeka örneği seni itin götüne sokmayı başarmış
    AHAHAHAHAHHA.

    YanıtlaSil
  4. olm oha lan. öf.
    gitti saçlar.
    uzat.
    bu kadar.
    bitti.
    uzat.
    evet.
    gerekli.
    uzun daha çok yakışıyor.
    o değil de, bayramdan sonra kestircem ben saçımı. uzadılar baya bi. :P :D

    YanıtlaSil
  5. ulan ne cins yorumlar geliyor su yazilara yahu..millet kafayi yemis ciddi ciddi.

    YanıtlaSil
  6. ha siktir fuck fuck fuck ey, yaff yüksel teyze dediginde icime bi kurt düsmüstü ama nerden neyin olabilecegi aklima bir türlü gelmek istemedi, üstelik o iki odanin arasinda olusan sessizlikte bi bok vardi ama cikaramadim. vay canina nevizade he? nevizadeyi bile unutuyorsam artik kim bilir baska iddialarda muhtemelen ev araba su bu da kazanmisimdir haberim yok! sinsi sinsi bir de evime birakti--pokerface derim ben buna--kim bilir nasil gülmüstür tekrar yola cikip gaza bastiginda...

    isin yalniz iki ayri tarafi daha var: 1. enis adam olsa unuttugumu söylerdi..böyle birisini kandircam süperstarim ben moduna giriyo iste zaman zaman

    2. gene de cesaret gösterip yazmis, kamuoyuna bildirmis..simdi bayram gecsin onunla ne yapacagimi cok iyi biliyorum ben.

    evet halil burayi okuyor!

    halil the original

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. dasklişdskalşdksaşlidksalşidsaşlkdasşldksaşldasşldasşldaskadkasdsad :D:DD:D:D:D

    ''ha siktir fuck fuck fuck ey''
    dksşlakdşadlşsadasdsa

    YanıtlaSil
  9. @ömer; zamanında spam dışında hiç bir yorumu (küfür dahi olsa) silmeme kararı aldığımdan dokunmuyorum yorumlara. zaten yaptığı yorumlardan kişiliği direkt anlaşılıyor.

    YanıtlaSil