21 Ağustos 2008 Perşembe

Spor?

Abi bu hızlı yürüme çok mal bi spor yau.
Götü sallayarak yürüyosun 20 km, e 20 km böyle yürüdükten sonra o göt üstünde oturamazsın. Ayrıca çok komik lan :D hahahaa şu an olimpiyatlarda canlı izliyorum ordan aklıma geldi. amenıuahşeuae bu ne lan hahahaha kendimden geçtim valla.

düşünsene 50 metre önünde finiş. sen 2 adım geridesin. ben dayanamam koşarım. yürüyo lan bunlar hahahahaha. hayatımda ilk defa yazı yazarken bu kadar güldüm anasını satiyim

9 yorum:

  1. İş yerinde canımın sıkıntısını aldı bu post.. Ulan hakikaten hiç dikkat etmemiştim bu yarışa.. Dediğin kadar var Enis :))

    YanıtlaSil
  2. :S:S:S

    msnde ben yokum ya bu aralar, o gülme efektlerini bana yazamadın, bu yazı da dediklerini bana diyemedin, baktın ki olmicak böyle, bloga yazayım içimi boşaltim dedin. :S
    bu ne biçim yazı lan :S
    deli :D

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. sen anlatırken çok gülesim geldi benimde..
    blogunun bu halini sevdim ben..
    oturalım konuşalım havasında :)

    YanıtlaSil
  5. kendi yorumunu silen arkadaş. kısaca ömer. bok mu var lan 2 tane üyeliğin var :) 1 üyelikten bi kaç blog açabiliyorsun. yanlış üyelikten girdin diye zırt pırt silme yorumlarını. sinirlendim bakk (:

    YanıtlaSil
  6. Ne afişe ediyorsun lan beni, fazla yorum gözüksün diye öyle yapıyorum ben, şekil icabı.

    YanıtlaSil
  7. senin yazarken güldüğün kadar mı bilemem ama ben de okurken bir yandan fotoya baka baka baya bi güldüm şu berbat pazartesi gününde.

    YanıtlaSil
  8. bende de hep ulan bunlar böle tam konsantre yürürken arkadan parçalayasıca bir köpek kostursa ne tür bir moda girerler diye hayaller kurmaktayım =)

    YanıtlaSil