5 Ağustos 2008 Salı

Abaza mısın? Sapık mı?

... hayır İtalyansan süpersin


Bugün gönül rahatlığıyla poker oyanayayım dedim. 200 çip'le katıldığım masanın hanuna kodum ve 9000i geçtim göründüğü gibi. sonracığıma Gözde diye bi hatun geldi. önce selam vereyim dedim, sonra kesin abaza damgası yerim diye vazgeçtim.
tam ben vazgeçmiştim karı beni italyan sandı ve direkt selamı o verdi. come va?
süpersonik italyancamı konuşturdum bende.
peki ey caaaanım. benim orda adım Fabrizio olmasaydı sen bana selam verir miydin?

ha senin adın peki niye Fabrizio ve network'ün italy diye soracak olursanız. böyle kızlar bana yazsın diye, çünkü italyanları seviyorlar ya.. dimi? (soruyu yönelttiğim kişi kendisini biliyor)

Ayrıca masa'da biri israil diğeri ürdün network'lü 2 eleman vardı. kesin birbirlerine girerler şimdi dedim. baktım adamlar gayet rahat oynuyolar. sinirlendim gittim "Fuck Zionism" yazdım, ve rahatladım.

7 yorum:

  1. Nasıl biz Türk erkeklerinin Rus hatta Slav ırkına zaafı varsa Türk kızlarının da İtalyanlar'a zaafı var. Hiç işime gelmese de empati kurmak zorundayız. Lakin sitemi tek bir kişiye yönelttiğin aşikar,o açıdan yerden göğe kadar haklısın.

    YanıtlaSil
  2. Arapların birbirini umursadığı yok, zaten zamanında bencil olmasalar şu an dev bir Arap ülkesi olabilirdi Fas'tan İran'a kadar uzanmış.

    Bencillik Arapları tanımlayabilecek ilk şey'dir gözümde, bu durumu da bununla ilişkilendiriyor efendim izninizle.

    YanıtlaSil
  3. La, abaza değil, abazan : )

    Haklısın Enis katılıyorum, özellikle Hollandada zenci yavuklusu Türk kızları beni dellendiriyor..

    YanıtlaSil
  4. Olm genelleme yapma. Ben 2006 senesinde bir italyan tarafından çıkma teklifi aldım ama kabul etmedim. Sınıftaki kızlar deli oluyordu Riccardo'ya..

    YanıtlaSil
  5. vallahi ben de düşkünüm ancak duyduklarıma değil yaşadıklarıma dayanarak (karizmayı koydum ama italyan'ın çıkma teklifini reddeden arkadaş kadar değil tabiiki).

    YanıtlaSil
  6. kimmiş bu "arkadaş" merak ettim..

    YanıtlaSil