27 Temmuz 2008 Pazar

Komplo

Bir kaç hafta evvel Mossad, Fbi, Cia hatta CSİ miami'ye bile salladığımı yazmıştım bir yerlere, buraya mı yazdım yoksa comment olarak başka bir bloga mı yazdım hatırlamıyorum. Arada kaçırmış olanınız, bilmeyeniniz varsa, ben mossad'a baya bi salladım arkadaş.

Neyse efendime söyliyim.. Sonracığıma şöyle bir olay oluverdi ki ben bi anda msn'e girememeye başladım, daha doğrusu msn'deydim fakat yazdıklarım hiç bir kimseciklere gitmiyor ben evde krizlere giriyordum. Dedim ki Facebook'un süpersonik çet odasından çet yapayım arkadaşlarımla. "slm nbr" yazdım. "ii sndn" diye cevap geldi. Mutlu olmuştum. çok seviniyordum. sonra "şu mossad denilen kuçu kuçular yüzünden msn de kimseciklere yazı yazamaz oldum, eşşoğlueşşekler meğer telekulak şekli yapıp benim msn konuşmaları okuyormuş, onlara sağlam salladığımı gördüler o yüzden kestiler benim bağlantıları" diyiverdim. bi baktım şappadanak facebookta da yazdıklarım gitmemeye başladı.

Sonra laptop'u kapattım, mossad ile yarın savaşırım diyip yattım. Ertesi gün oldu, bir şeyler yaptım, gece oturdum internet karşısına, tamı tamına 20 dakika sonra komple internet çöktü. Dedim kesin mossad'ın işi bu. bugün baktım internet hala çalışmıyorle. açtım telefon dedim ki "noluyo birader" dediler ki "kusura bakmayın tüm şehirde internet bağlantıları şu an sağlanamıyor" "vay be mossad harbi puşt muş" dedim "efendim" dedi "yok bişey" dedim "aradığınız için teşekkürler, en kısa zamanda onarmaya çalışacağız" dedi "temeeem" dedim ve wacker innsbruck'un maçını izlemeye gittim. 3-0 dan maç verdik 3-3 bitti maç. çok ipnece bi maç oldu, maçın 70. dakikasında bi anda televizyon yayını kesildi. sonra telefonla öğrendik ki 3-3 olmuş ve bitmiş maç. piufff dedim mossad harbi piçleşti benim maç zevkime bile el koyuyor.

o yüzden sayın mossad, Allah belanı versin, rahat bırak ulan beni. yemin ediyorum seni (aha vallaha bu işte bi iş var, buraya kadar olan yazıyı dün gece 1de yazmıştım, burdan sonrasını da yazıp yayınla butonuna bastığım an internet çöktü, şu an saat sabah 11 ben yeni tamamlıyorum yazımı) 60 yıl öncekinden beter ederim, kimse benim internetimi ve maç zevkimi elimden alamaz. delikanlıysan gel adresim aşağıdaki fotoğraflarda belli. gelmeden önce telefon aç evde olmam falan sonra "korktu kaçtı" dersiniz.

3 yorum:

  1. İşin ilginci sen koptun msn'de 'Mossad Enis'i bizlere bırak!' dedim, benim msn koptu. Tırstım ama 3-4 dk sonra geri dönebildim :/

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. eit, bu işin altından kalkar, kalkmalı. büyük bi teşkilatız biz.

    YanıtlaSil