16 Temmuz 2008 Çarşamba

Başımız Sağolsun. Fenasiyi kaybettik.


Ani fenalaşması sonucunda yoğun bakıma alınan Fenasi, bu sabah'a karşı saat 4:30'da vefat etmiştir. Hepimizin başı sağolsun, Ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

**********************************************

Bugün öğleden sonra Cenaze'si kaldırılan Fenasi, Akvaryumos'ta ki bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi, yakınları ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılmayan Fenasi'yi son yolculuğuna uğurlayanlar arasında Dombili'de vardı. Kendisi çok üzgün olduğunu, bu ani ölümün kendisini sarstığını söyledi. Sevenleri ise onu "Fenasi ölmedi kalbimizde yaşıyor" yazılı bir pankartla uğurladı. Cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Aile yakınları ise bir saniye olsun tabut'un başından ayrılmadı.
Saygı duruşundan sonra tören son buldu ve Fenasi'nin tabutu omuzlara alınarak "Terastaki saksı" mezarlığına kadar götürülerek gömüldü.

6 yorum:

  1. keşke orada olabilseydim.. gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuan..

    YanıtlaSil
  2. allah rahmet eylesin, amin.

    YanıtlaSil
  3. hepimizin basi sag olsun

    YanıtlaSil
  4. Sessiz sedasız göçtü gitti bu diyardan. Şaşa'yı hiç sevmezdi, bu yüzden bu tür bir cenaze töreni çok iyi olmuş. Rahmetlinin vasiyeti de bu yöndeydi zaten.

    O pankart ise gerçekten çok anlamlı. Aile bireyleri asıl şimdi kenetlenmeleri gerektiğini çok iyi kavramış anlaşılan.

    Başınız sağolsun.

    YanıtlaSil
  5. bu arada bizim turanj balık hipopotam da bugün itibariyle can çekişiyor muhtemelen yarın uyanınca ölü olarak bulacağım akvaryumda, senle aynı zamanda aynı şeyleri mi yaşıyoruz ne?

    YanıtlaSil
  6. Oha çüş yuh. Naber eyvallah ciao... ama yine de çüş oha..

    YanıtlaSil