18 Nisan 2008 Cuma

Bugün bir şey daha öğrendim

Odamı toplamaya karar verdim, dünyanın en dağınık insanı şampiyonasına katılsam 21 yaş altı grubunda ilk 10a girmeyi başarırım diye düşünüyorum. Çünkü 5 saattir bitiremedim. Tek başıma da üşendiğim için Annemden rica ettim o da yardım etti bana, fakat bu iyi bişey değil biraderlerim, hiç değil.
Anne odayı süpürsün, kirli çamaşırları toplasın, ona eyvallah'ta, kağıtlara dergilere el atmasın. Hayır herşeyi çöpe atar korkusu yok, çünkü ben askerdeyken bana gelen postaları bile saklamış, hemde içine bakmadan. onları bugün açtım, baktım "bir hafta içinde bu kuponu gerekli şubeye götürün ve 1.000.000 € sizin olsun" kampanyasını yaklaşık 750 gün'le ıskalamışım. önemli değil, hiç önemli değil.
fakat daha önemli olan şeyler var, bir torba içinde 3-5 gençlik yıllarımdan kalma porno defteri. Kendisinden önce görmem bir avantajdı fakat o defterleri bir şekilde ordan uzaklaştırmam gerekiyordu, atmasına atarım fakat bunu gizli bir şekilde yapmalıydım.
Torbayı yatağımın ucuna koymuş başka kağıtlarla, dosyalarla uğraşırken arkamı dönmemle birlikte panikledim, Annem torbayı eline almış, içindeki gerekli gereksiz şeyleri ayırıyo.
"ehehe" dedim "sen masamı topla ben torbayı ayırıyim he annecim" dedim. peki dedi kurtardım paçayı, herşeyi aldım çöpe attım defterler dışında. defterleri torbada bırakıp "hadi mola verelim sen kahve sigara iç bende tuvalete gideyim" lafımla birlikte torbayı güvenli biyere saklayabildim, tuvalete gittim, geri döndüğümde annem dayanamış "oğlum buralar bitmeden ben mola veremem" diyip işe koyulmuş yine, fakat bu sefer de Prezervatifimi sakladığım kumbarayla uğraşıyordu, yerde 3-5 kuruş bulmuş onları oraya atacakmış.

Evet bugün yeni bir şey öğrendim, dağınıksan dağınık kal, toplayacaksan tek başına topla, anneni seks hayatından haberdar etmek istiyorsan ayrı bir durum tabiki.

1 yorum:

  1. gecen gun asirdigin mi o ? dedim olm sana haram o,basina bela acacakmis bak.

    YanıtlaSil