20 Nisan 2008 Pazar

2. Lig biz geldik

Küme düştüğümüz bi önceki yazı da belirtmiştim zaten. ikinci yarı başladı 1-0 mağlup durumdayız, 75. dakika da 2-0 oldu, zaten ondan sonra iş çığrından çıktı, şişeler, çakmaklar, bozuk paralar ne varsa top bizim tarafa doğru gelince sahaya atılmaya başlandı, herkes tribünün ön taraflarına yerleşti maç bitiminde sahaya atlayıp kulübün ceza almasını sağlamak amacıyla, sonuçta 1 sezon taraftar herşeyini verdi, ama taraftara hiç bir şey verilmedi, taraftar da verdiğini geri almasını bilir mantığında hazırlandı.
3-0, 4-0, 5-0 oldu, 3 golü de bizim takım atmış gibi alkışladık, top bizimkilerin ayağına gelince aşırı bir yuhalama ve ıslık. maçtan sonra kimse sahaya atlamadı doğal olarak, herkes şokta, kaybet kaybetmesine de 5-0 nedir kardeşim?
dışarı çıktık ve yine polisler karşımızda, onlarla da ufak tefek husumetler, bir kaç farklı kameraya çekildiğimi düşünüyorum, fakat atkı ve gözlükle de iyi korundum. sittinsene bulamazlar beni. attığım taş ta kaskın'dan girip götünden çıkmıştır o polisin inşallah. ayrıca beni polis köpeğiyle kovalayıp tişörtümden çekiştiren polisin de Allah belasını versin. yakalayamaz ki yakalayamaz ki. ve Allah'tan evim hemen karşı'da, nerelere kaçabileceğimi bildiğimden kovalayan 6 polisi de rahatlıkla atlatıp eve döndüm Galatasarayın maçını izlemeye koyuldum. ilk golü kaçırdık tabi eve 7. dakika da girdiğimizden.

Maçtan sonra tribünlerin önüne kadar gelip eğilen, ve üzüntüsünü gösteren kalecimiz Pavlovic'te bu takımın tek yıldızıdır, acıyorsam bir tek ona acıyorum, götünü yırtan tek adam. zaten diğerleri tribünlerin önüne kadar bile gelemedi, orta sahanın az önünde durup bize baktılar, az biraz gelseler daha kötü şeyler de olabilirdi.

evet futbolcuya saldıran taraftara sahibiz. zaten 95%i haftaya son maçını oynayıp gidecek. o yüzden bizim futbolcumuz gözüyle de bakmıyoruz artık.

Yönetimin de hocanın da allah belasını versin. Kraft senin kadar ibne bi teknik direktör görmedim. Ligin 35. haftasında hala ilk 11le oynayıp durdun, ulan pezevenk 35 hafta boyunca fix bi takım kuramayan sensin bi de utanmadan çıkıp suçu futbolculara atıp kendin süpermiş gibi davranan sensin, bre allahsız.

Rapid Wien'in de şampiyonluğunu kutluyorum, hak ettiler kazandılar, helal olsun.

2 yorum:

  1. Kendi tarafımıza da yazdık, tekrar tez elden Bundesliga'ya dönmeniz dileğiyle.

    Bu arada ev karşıda da polis eve giremiyor mu hiç? :)

    YanıtlaSil
  2. dönmeye dönelim de döneceksek kalıcı ve geleceği olan bi takımla dönelim, yoksa 2. ligi bile hak etmiyor bu takım aslında.

    karşı da ev derken apartman, zaten komşuların bahçeden girip garaja inip asansörle benim daireye çıktım :) yuh diyebilirsiniz ama 35 dakka polisle itiş kakış bana fazla geldi

    YanıtlaSil