16 Şubat 2008 Cumartesi

Bugün'den ufacık notlar

1 haftanın 7 günü varsa bu 7 günün 4 günü hep aynı kişi yüzünden uyanmak insanı biraz sıkmaya başlıyor. Sırf bu yüzden telefonumun melodisinden tiksinmeye başladım. öğlen 1-2 den önce kalkmıyorum aramayın daha önce'den, hele hele "dünkü fotoğraflar nasıl çıkmış" diye hiç aramayın.

kalktım basket maçımız başladı, Karşıyaka - Galatasaray, aslında öyle güzel maç değildi, ta ki 3. periodun sonlarına doğru, Gaines smaç kaçırdı, ksk'lılar taşşak geçti, aldırmadı, sonra götveren'in teki bozuk para atınca tribünden Gaines'e o da para üstünü geri iade etti. sonrası zaten malum, 1 Ayran şişesi sahaya atıldı diye Tribünü boşaltan hakemler, 100lerce madde atan ksk'lılara müsama gösterip, parayı geri iade eden Gaines'i oyundan ihraç ettiler. Mantığınızı öpeyim ey hakemler. maçın son 10 saniyesine 1 sayı önde son 8 saniyesine 1 sayı geri de girdik ve maçı da 75-74 kaybettik. sağlık olsun.


Avusturya'da kış tatili 3-4 ay sürdüğünden tribün hasreti doruktaydı, onu da bugün giderdim. kombinenin 12. maçını da değerlendirdik ve Lider Sturm Graz'a karşı Nord'u doldurduk. hissedilen derece eksi 63 olsa gerek. güzeldi hopladık zıpladık penaltı kaçırdık yine zıpladık, sahaya çakmak attık, fotoğraf çektim, hakeme küfür ettik, grazlılara küfür ettik, futbolcu ölüyor sandık (inşallah durumu iyidir yere düşüp niye titrer bi insan durduk yere?) 84. dakika da golü koyduk ve eğlendik.
I Furiosi grubundan birinle kanka ayağına yatıp atkısını aldım. bir daha nah görüşürüz ama atkı için teşekkürlerimi burdan ileteyim.

Bakalım inşallah Galatasaray'ın maçlarıyla zırt pırt denk gelmez, kombine boşa gitmesin son 6-7 maç kalmışken.

5 yorum:

  1. bu posttaki "götveren" lafının çok doğru olduğunu, onların tamamının öyle olduğunu bilmeni isterim. :))

    YanıtlaSil
  2. ''bir daha nah görüşürüz ama atkı için teşekkürlerimi burdan ileteyim.''

    jasdjadajsdıasodqkldjaldjcklasdjamlskdjada

    YanıtlaSil
  3. sfdsdfsdföahfahfhahfahhfa


    bayiliyorum enis yorumlarina ya

    nah görüsürüz yazmis :D:D:D
    ahah

    YanıtlaSil
  4. bu bana hediye ettigin atkinin takimi dimi? (soruya bak)

    YanıtlaSil
  5. bigginsreds o göt verenler sni götünden sikmesin aman dikkat et.enis inan blog çok güzel ondan hepsini okuycam dedim göt veren kelimesiyle karşıladım ayıp olmuş KARŞIYAKA ARENA da artislik yapan herkes cezasını çeker çok isterdim orda olupta götverenler sizi demeni neyse bi daha KARŞIYAKA kelimesinin bi daha böyle geçmemesi dileğiyle....

    YanıtlaSil