25 Ocak 2008 Cuma

...

Dün akşam, açtım forumu siyah beyaz, kendi kendime dediğim "yine kim..." daha banner falan yok, haber bile yeni alınmış anında kararmış ama forum.
aklımda binbir isim, bir salise içinde belki, futbolculardan yöneticilerden tut ünlü bir kişidir belki diye geçirdim içimden, yoksa bir politikacı mı?.. kim ulan kim??? heyecan yaptım, ama bir şey varmış ki heyecan yaptım, oysa ki forum o kadar çok kararmıştı ki özellikle şu son 1 yıl içinde, hiç birinde heyecanla acaba noldu diye bölümlere topiclere atlamadım ama, hissetim mi yoksa bu sefer farklı bir şey olduğunu??
direk Tribün forumuna bir tık aynı anda televizyon ve haber kanalları hala aklımda ünlü bi tiyatrocu veya belki futbolcu vefat etti gibisinden bir düşünce var.

ve sonra.. "Nam-ı diğer timofte" yazısı.. beynimin içinden yumruklar atılmaya başladı o an, kafamı yarıp rahatlamak istedim, olamaz imkansız daha bugün politize de yazını okudum be timofte.. hayır, kesin eşek şakası falan yapıyolar kendi aralarında yine, aklıma futbolcu timofte gelmiyor bile, o kadar özleşmiştiki Teoman abi timofte nickiyle.. samsunspor dedin mi timofte gelmeye başlamıştı aklıma..

keşke tanışabilseydik, keşke o arabaya binmeseydin.. ......keşke keşke kelimesi var olmasaydı da varsayımlarla yaşamasaydık..

o an aklımda bir soru..
29 yaşında, benden 9 yaş büyük, ama terbiyeli, efendi, hukukçu, çalışmış çabalamış avukat olmuş.. bunun için mi ulan diye sordum durmadan kendime..
ne diye o kadar sınav stresi yaşarsın, ne diye o kadar çabalarsın? tüm gece sordum kendime, sanırsam sabah 4buçuğa karşı anca uyuyabildim, uykumda bile o soruyu sordum kendime. çalışacam. çabalayacağım, ve kahpe kader gelip beni bulacak. ben o kaderi alır evire çevire döverim ulan dedim kendi kendime. ama yok. timofte öyle yapmazdı işte.
örnek alınacak insan timofte..
sorunun cevabını artık biliyorum. çalışmak, efendi olmak, kimseyi kırmamak..
Adam gibi Adam olduğunu zaten tonlarca kez kanıtladın be timofte..
Ölürken bile bizi utandırdın, hepimizi önümüze bakmaya sağladın, sen harbiden büyük bi insanmışın be timofte..
Samsunspor, Anadolu, istanbul, İdeoloji, Sağcı, Solcu.. yüzlerce tartışmaya girip 1 kere mi bilerek kalp kırmaz bir insan? harbiden Helal olsun sana Teoman abi.
harbiden Helal olsun sana...


ayrıca dünkü msn konuşmasına değinmiş roy keane ve laziale, laziale emin ol abartmıyorsun, hatta az bile söylemişin, dün en az 15-20 kişi vardı o konuşmada, normalde msn bende çöker o sayıda, ama dün tıkır tıkır işledi, herkes'te bi telaş, bişey yapma isteği.. laziale sanırsam kanada'dasın okuduğum yaızlarından anladığım kadarıyla, başka yurt dışında olan var mı bilmiyorum, ama yurtdışında olmak daha bi zor bu durumlarda, bugün samsunda olmayı o kadar çok isterdim ki, olmadı, malesef, ama andım olsunki ilk mümkün olduğu gün samsun'a gideceğim, hem hatıra ormanını görürüm, hemde ..... off dilim varmıyor..

Güle güle timofte, Teoman abi...

1 yorum: