21 Aralık 2007 Cuma

Rachael Starr ile yılbaşı partisi Rock House'da


Yer : Rock House - Ortaköy
Zaman Aralığı : 31 Aralık 2007
Saat : 22.00
Satış Yeri : Biletix
Adres : Hotel Princess, Dereboyu Cad. No:10 Ortaköy
Telefon : 0212 328 05 00

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan Rachael, elektronik müzik alanında, genç yaşına rağmen kısa zamanda dünya çapında ün sahibi olmuştur.

Pete Tong, Tiesto, Armand Van Buuren ve Erick Morillo gibi bir çok dünya çapında DJ le birlikte çalmıştır. Son olarak David Vendetta ile yaptığı düet "Bleeding Heart" halen MTV de ve dünyanın bir çok müzik televizyonlarında her gün ilgi görmeye devam etmektedir. Tüm dünya radyolarında parçaları listelerde yükselmeye devam ediyor. David Vendetta düeti "Bleeding Heart" ülkemizde Power Records etiketi ile complation albümle şu an piyasadadır.

Prodüktör, vokalist ve DJ olarak müzik yapan Rachael Starr, şu anda dünya turnesine başarı ile devam etmektedir. Yeni yıl partisi için Ortaköy Princess Otel içerisindeki Rock House Cafe de, hayranları ile buluşuyor. 2500 kişilik kapalı alanda yapılacak bu yılbaşı partisinde mutlaka yerinizi almalısınız.

Hediyeler ve sürprizler, ses ışık ve laser showları sizleri bekliyor, üstelik sabaha kadar limitsiz yerli içki avantajı ile.

Fiyat: 100 YTL
Satış yeri: Biletix

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder