2 Kasım 2007 Cuma

Vatan Bölünmez



Malum son zamanlarda Terör olayları yüzünden tüm Milletimiz gaza geldi, bayrağını kapan yürüyüşe katılır oldu, büyük gövde gösterileriyle ve büyük kitlelerle sadece Teröristlere değil Teröristleri yönlendirenlere de belli başlı mesajlar verildi Halkımız tarafından (Devlet Büyüklerimizi işin içine katmıyorum. sadece Halkımız tepkiyi adam akıllı koydu)

Yanlız bazılarımız öyle pis gaza gelmiş olacak ki Kuzey Irağa Askerimiz girip temizleyip çıkacak gözüyle bakmıyor. Direk Kuzey Irağı Türkiye sınırları içine alınmış Haritalar çizilip İnternet'te oraya buraya yayılmaya başlanmış. (Tabi dikkat çeken kısım bu haritada şimdilik Kuzey Irak, Kuzey Irağın yanı sıra Ermenistan yok olmuş, Yunanistanın da bir bölümünü almışız hemen) İlginç bulduğum şudur ki Ülkemiz'in bölünme korkusuyla 25 yıldır 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' diye bağırıyoruz, fakat kalkıp başka bir ülkeyi bölme hayalleri kuruyoruz.

Bırakın kardeşim, ülke zaten böyle çok güzel. Terör olmasa tadından yenmeyecek kıvamda. İstemem Kerkük'ü, Musül'ü, Erbil'i...

Gerçi bi yandan da düşününce fena değil ha.. 81 Düzce, 82 Erbil, 83 Kerkük, ....

1 yorum:

  1. "Bu vatan bölünmez
    Bu böyle biline
    Bu vatan uğruna
    Hazırız ölmeye

    Aponun piçleri
    Sabrımız kalmadı
    Cimbomlu geliyor
    Sikecek ananı.."

    YanıtlaSil