1 Kasım 2007 Perşembe

Sigara içmek öldürür...



Kendimi bildim bileli Sigaranın sağlığa zararlı olduğu beynimize resmen işlenir. Küçük yaşta başlanır çocuklara 'Sigara içersen bacaklarını kırarım' denmeye. Halbuki çoğu zaman bu sözü söyleyen insan Sigara bağımlısı psikopat bir manyak olur ama gerekçesi de hazırdır 'ben zararlarını şu an yaşıyorum' dur.

Hadi buraya kadar herşeyi anladım, fakat Avrupa Birliği kriterleri gereğince o güzelim sigara paketlerinin de karizması yerle bir oldu. Hepsine hayvani biçimde not düşüldü.
Peki şimdi bunu okuyan adam sigara içmeği bırakacak mı? Bence hayır. Bence değil herkesçe hayırdır bu. Hatta Babamın (kendisi Sigarayı bıraktı, notları okudu ve korktu galiba) bir lafı vardı 'Bu paketlerin üzerine sigara yüzünden ölmüş insanların akciğerlerinin resimlerini, cesetlerini bile koysanız içen içer kardeşim'.

2 yorum:

  1. yazdığın metni tek kelimeyle toparlarsak "irade" ortaam, ben o paketin tiryakisi olsam öleceğimi bilsem bırakmam, ki bunu bilmeyen yok..

    YanıtlaSil
  2. arkadas sende artik sigarayi birak bence.. zira cok ictigine sahit oluyorum... gelecegini söndürüyorsun..sonra demedi deme..

    hadi öptüm goccaman

    YanıtlaSil